Kristiansund - Bodø/Glimt 1-1
– Et steg tilbake i forhold til Rosenborg-kampen, sier Kjetil Knutsen til Eurosport.
Etter fire strake tap ble det endelig poeng på Bodø/Glimt da de møtte Kristiansund. Andreas Hopmark ga gjestene ledelsen før Stian Aasmundsen utlignet like før pause.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50

– Vi må hjem og trene

Men ingen av lagene var fornøyde etter å ha fått med seg ett poeng hver. Kjetil Knutsen og Trond Olsen mener laget må heve seg.
– Det er ok med ett poeng, men jeg er ikke fornøyd med prestasjonen. Det er upresist og det er veldig mye rom vi kan utnytte på Kristiansund som vi ikke gjør i dag. Jeg synes vi er litt nervøse i dag, sier Knutsen.
– Vi må hjem og trene. Det ble en jevn kamp som kunne bikket begge veier. Vi fikk ett mål, men vi er ikke fornøyd med bare ett poeng, sa Glimts veteran Trond Olsen til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

Poengdeling i Kristiansund

– Dårlig smak i munnen

Også Kristiansunds Benjamin Stokke utrykket sin misnøye med resultatet etter kampen.
– Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt. Vi ønsker å ta tre poeng i denne kampen. Det er kanskje fair med uavgjort, men vi sitter igjen med en dårlig smak i munnen, sier Stokke til Eurosport.
Kristiansund slapp til Glimt ofte i kampen og keeper Sean McDermott leverte en solid kamp for laget. Han vartet opp med flere fine redninger.
Trener Christian Michelsen var heller ikke helt fornøyd etter kampslutt.
– Et OK resultat for begge lag. Vi kom egentlig aldri i gang. Det ble mye en mot en. Det kollektive, spesielt på offensiven uteble, slo KBK-trener Christian Michelsen fast.
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49