Populære sporter
All sport
Vis alt

Er ønsket i ny rolle – dette sier Ordinas om å fortsette i Stabæk

Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 27/06/2018 klokken 16:24 GMT+2

Toni Ordinas er klar på at han har ambisjoner om å være hovedtrener.

Toni Ordinas

Foto: Scanpix

Onsdag sendte Stabæk ut en pressemelding om at Ordinas var ferdig som klubbens hovedtrener. Stabæks sportssjef, Inge André Olsen, er klinkende klar på at de ønsker å ha med seg spanjolen i en en annen rolle i klubben.
– Det er viktig å presisere at han fortsatt har et arbeidsforhold i Stabæk. Vi håper han vil være med videre i mange år, men det er litt tidlig å si sikkert nå. Nå skal han få puste litt, sier Olsen til Eurosport.no.
  • Se Stabæk - Haugesund på Eurosport Player søndag kl. 20! Slik skaffer du tilgang.

Hovedtrener-ønske

Selv om Ordinas er åpen for å prate med Stabæk, er han tydelig på hva han helst vil.
– Jeg vil være ærlig på at mine ambisjoner er at jeg ønsker å være hovedtrener, sier han til Eurosport.no, og legger til:
– Samtidig er jeg veldig glad i klubben og åpen for å snakke med Stabæk om hva de ser for seg.
– Du var akademitrener før du tok over som hovedtrener. Kunne du sett for deg å gå tilbake til den rollen?
– Nå må jeg få litt avstand først. I dag gjør det vondt. Da jeg våknet skulle jeg tenke ut en plan for å slå Haugesund til helgen, men jeg må tilpasse meg den nye situasjonen. Det hele har vel ikke gått skikkelig opp for meg ennå, sier han.

– Juniorer ble nøkkelspillere

Stabæk ligger på kvalikplass med like mange poeng som Start på nedrykksplass etter 14 spilte serierunder. Klubben var tydelig på at lagets svake resultater var årsaken for sparkingen.
Ordinas er enig i at det laget har prestert ikke har vært godt nok.
– Jeg vil ikke komme med noen unnskyldninger, og resultatene har ikke vært så gode som vi har håpet. Det har vært små marginer som har ødelagt for oss, og vi har hatt en del skader på nøkkelspillere. Det har ført til at juniorspillere har blitt nøkkelspillere, og da blir det vanskelig, sier han, og understreker at han ikke bærer noe nag til klubben.
– Føler du selv at du var riktig mann for klubben nå?
– Jeg synes ikke det er relevant lenger. Det som betyr noe er at klubben følte man trengte en forandring, og Stabæk er det viktigste her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame