SANDVIKA (Eurosport.no):
Det tidligere Vålerenga-talentet har nettopp lagt et syv måneder langt skademareritt bak seg og er på landslagssamling før kampene mot Island og Panama tidlig juni.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
– Nå er livet bra å leve om dagen! Jeg har sjeldent smilt så bredt som jeg gjør nå som jeg er frisk og får være med gutta igjen, sier KRC Genk-spilleren til Eurosport.no.
Fra Belgia følger han Eliteserien tett og har naturligvis et ekstra øye med Vålerenga.

– Beist

Spesielt et par VIF-spillere har landslagsspilleren bitt seg merke i.
– Felipe Carvalho har imponert meg stort. Det er et fysisk beist som i tillegg har en fin venstrefot. Så har han vist at han har et sinnssykt skudd i tillegg, sier Berge.
– En type spiller man er glad for å ikke møte på trening?
– Ja, det kan du si. Samtidig hadde det vært moro å være med på en Vålerenga-trening igjen, sier Berge.
Eurosport.no møtte Felipe Carvalho etter trening på Intility Arena mandag. Frem til etter kampen mot Lillestrøm har pressen vært nektet å intervjue den fysiske midtstopperen siden før seriekampen mot Sandefjord 12. mai.
– Vi måtte ha fokus på fotball. Det var en stor kamp på veg og vi ville ha fokus fullt og helt på det som skulle skje på banen. Det var litt spesielt fordi kampen var mitt første derby, og det ble en herlig opplevelse, sier Carvalho.
Se et intervju hvor Carvalho forteller om pressenekten her!

– Han kan score 20 mål

Berge satt klistret foran TV-skjermen da Bård Finne sikret tre VIF-poeng mot erkerivalen fem minutter inne på overtiden lørdag.
– Spesielt den kampen var sykt spennende. Atmosfæren var veldig bra på Intility, og kampen kunne gått begge veier. Jeg ble glad, men kontrollerte følelsene mine, sier 20-åringen.
Han mener dessuten hovedstads-klubben har funnet gull i angrepsspiller Sam Johnson.
– Jeg tror absolutt at han er det klubben har lett etter en stund nå. Han har bra fart og er ofte på rett plass til rett tid. Han kommer klubben til å få nytte av, sier Berge, og legger til:
– Jeg tipper han er god for 15-20 mål denne sesongen.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58