Stabæk - Haugesund: 2-1
Første kamp for Stabæk med midlertidig trener Jan Peder Jalland startet bra for hjemmelaget. Etter halvtimen spilt satte Franck Boli inn 1-0 alene med keeper.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Før sidebytte fikk også bortelaget muligheten til å sette den i mål da Kristoffer Haraldseid skjøt mot krysset. Men Stabæk-keeper Sayouba rakk den og hindret utligning.
Boli fikk igjen sjansen etter 57 minutter men ble da stoppet av Haugesund-keeperen. Bare minutter etter ble det mål for Boli. Han fikk en pasning fra Ohi og smalt ballen i mål.
– Det er flott, det er utrolig. Vi har ventet på det lenge og nå skjedde det, så vi bør bare nyte dette øyeblikket her, sa Boli til Eurosport.no etter kampen.
Mot slutten av kampen fikk Haugesunds Torbjørn Kallevåg en stor sjanse. Han fikk ballen rett foran mål, men avslutingen gikk rett på keeper.
Når det var to og et halvt minutt igjen av kampen fikk Haugesund målet de hadde jaktet på hele kampen. Kristoffer Velde satte ballen sikkert inn i mål.

Første kamp som midlertidig Stabæk-trener

Bortelaget fikk ikke flere sjanser og kampen endte med 2-1-seier til Stabæk. Jalland tok dermed med seg tre poeng i sin første kamp som midlertidig hovedtrener.
– Det er ikke en perfekt kamp, men det er en gjeng som virkelig jobber. En gjeng som står sammen og som gir alt de har der ute. Det er litt det vi har snakket om de siste dagene og det gjør de virkelig i dag. Den kampen i dag handler om gutta og de responderte veldig bra i dag, sa Jalland til Eurosport.no etter kampen.
Han tok over som midlertidig hovedtrener for Stabæk etter at Toni Ordinas ble ferdig som trener tidligere denne uken. På spørsmål om hvordan de siste dagene har vært for Jalland svarte han dette:
– Du har en personlig side hvor det er tette bånd og masse historie, så har du en profesjonell side hvor du må dra ting videre og være profesjonell. En må klare begge deler i det gamet her, sa han.
Etter 15 spilte seriekamper ligger nå Stabæk på en 13. plass med 14 poeng, mens Haugesund ligger på en sjetteplass med 25 poeng.
Neste kamp for Stabæk er borte mot Start. Mens Haugesund tar imot Sandefjord hjemme. Begge kampene sendes søndag 8. juli kl. 18.00 og kan sees på Eurosport Player.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11