• Se Ranheim - Sandefjord søndag 19. august kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Etter 1-0-seieren over Tromsø fredag har tabelljumbo Sandefjord tatt fire poeng de siste to kampene. Det er kun fire poeng opp til Start på 15. plass og Stabæk på 14. plass. Målscorer William Kurtovic mener det er helt mulig å berge plassen.
– Ja absolutt. Jeg kom tilbake i slutten av juli og det er en gruppe med selvtillit selv om vi ligger der vi ligger. Og så får vi en seier nå. Det er jevnt der nede, så det er fullt mulig, sa Kurtovic til Eurosport.no etter kampen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Sandefjord-trener Martí Cifuentes var veldig fornøyd med den andre seieren denne sesongen.
– Det føles godt å vinne hjemme, endelig. Jeg er veldig glad for alle som heiet på oss, og spesielt for guttene som har jobbet hardt. Vi har vært litt uheldig de siste kampene å ikke fått de poengene vi jobbet for. Men jeg er veldig glad, nå må vi nyte og tenke på neste kamp for dette er bare første steg av mange vi trenger å ta, sa Cifuentes etter seieren.
Se Sandefjord-scoringen her (saken fortsetter under videoen):

Se kunstscoringen som senket Tromsø

– Det er bare fire poeng

I forrige ukes podcast diskuterte Eurosports Asbjørn Myhre og Christian Gauseth hvem de trodde kom til å rykke ned denne sesongen. Myhre var klar på at Sandefjord er et av lagene som rykker ned.
– To lag må rykke ned og et av de blir Sandefjord, sa han.
Men etter seieren mot Tromsø og 2-2 mot Vålerenga helgen er håpet tent på nytt for Sandefjord.
– De som ikke trodde på Sandefjord var utenfor garderoben. Alle som var inni vet hvordan vi trener, hvor hardt vi trener, planen og at vi står sammen. Alle kan se at etter den nye treneren kom har det vært stor forandring, vi trengte bare tre poeng og endelig fikk vi dem. Og forhåpentligvis fortsetter det, sa Sandefjords Pau Morer etter kampen, før han la til:
– Det er bare fire poeng. Forhåpentligvis kommer ikke de to lagene over oss til å vinne. Bare fire poeng, det er ingenting.
Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud sa det var et Sandefjord-lag som jobbet hardt for poengene.
– De har et halmstrå de har tatt tak i nå og kryper nærmere. Det er som Morer sier; de får håpe lagene foran dem på tabellen ikke tar noen poeng i helgen, så kan dette bli en spennende innspurt, sa Skullerud.
Neste kamp for Sandefjord er mot Ranheim søndag 19. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Har du sett denne ukens Eliteserie-podcast?
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00