Sandefjord - Strømsgodset 2-1:
– Det ser ut som han blir borte en stund. Han har fått skulderen ut av ledd, sier Strømsgodset-trener BP Ingebretsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eliteseriens toppscorer Marcus Pedersen må trolig belage seg på et langt fravær. Fem minutter før full tid borte mot Sandefjord ble Pedersen liggende etter å ha stupt etter en ball inne i feltet. Han landet forkjært, og holdt seg til skulderen.
Toppscoreren måtte byttes ut, og det er dårlige nyheter for Strømsgodset før de fire siste serierundene. Etter kampen ble spissen fraktet til sykehus for nærmere undersøkelser, skriver klubben på Twitter. Nå risikerer Pedersen at resten av sesongen kan ryke.
– Han fikk skuldra ut av ledd, vi fikk den på plass, men den er veldig ustabil, så den falt ut av ledd igjen da han satte seg opp. Det kan indikere at det er ligamenter som er røket, og i så fall må han sannsynligvis operere. Vi har sendt ham til Tønsberg sykehus for røntgen nå, så der vil han få svaret, sier Sandefjord-lege Frode Grøndahl til Eurosport.no.
Saken fortsetter under tweeten og videoen:

Marerittstart

Strømsgodset var av mange tippet som en av gullkandidatene før sesongen. Før årets første spark på ballen tippet Eurosports fotballeksperter en tredjeplass på drammenserne. Sånn skulle ikke sesongen utvikle seg for Strømsgodset. Etter opprykket før 2007-sesongen har klubben vært stabil i Norges øverste divisjon. Nå står de i fare for å rykke ned med 26 poeng på 26 kamper.
Møtet med tabelljumbo Sandefjord ble alt annet enn enkelt. Det tok kun fire minutter før Mohamed Ofkir limte ballen opp i krysset fra rundt 18 meter, og la ett godt grunnlag for å sikre Sandefjords tredje seier denne sesongen.
– Hele Sandefjord, trenerteamet og spillerne fortjener det. Vi jobber hardt hver dag, så det er utrolig deilig. Jeg er fornøyd og stolt av gutta, sier Ofkir etter seieren.
– Men er det for sent? Rykker dere ned likevel?
– Vi gir aldri opp, avslutter Ofkir.
Se sammendraget. Saken fortsetter under videoen:

Sandefjord tok sesongens tredje seier

Tokmac benket

Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebretsen valgte å sette bursdagsbarnet Tokmac Nguen på benken fra start. Tokmac har vært toneangivende for et Godset-lag som har slitt denne sesongen. Ingebretsen valgte å sette inn 25-åringen før andre omgang.
– Grunnen til at Tokmac kommer inn nå er fordi vi følte ikke vi klarte å holde i ballen nok, og vi skaper ikke nok, sa Ingebretsen i pausen.
Etter hvilen tok bortelaget mer og mer over, og det var tydelig at med Tokmac på banen, så ble Strømsgodset mye farligere offensivt.
– Godset har sett ut som ett annet lag med Tokmac på banen i andre omgang. Han har funnet de rette posisjonene. Tempoet i pasningsspillet til Godset har gått opp, og de virker langt langt farligere, sa Eurosports ekspertkommentator, Thomas Myhre, midtveis i andre omgang.
Men det er Sandefjord som er mest effektive. Etter 73 minutter får Sandefjords sommersignering, Rubén Herráis Alcaraz, også kjent som Rufo, sjansen til å gå på skudd fra 18 meter. Spanjolen øker ledelsen for hjemmelaget.
Tokmac viser hvorfor han burde vært i startelleveren. Bursdagsbarnet spiller fri Eirik Ulland Andersen som tenner håpet for bortelaget, men det er ikke nok. Sandefjord tar sin tredje seier for sesongen, og har fremdeles en teoretisk mulighet til å beholde plassen i Eliteserien.
Med én kamp mer spilt har Strømsgodset like mange poeng som Lillestrøm og Start. Sistnevnte ligger foreløpig på plassen som må spille kvalifisering for å unngå nedrykk.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00