• Se Sarpsborg 08 - Sandefjord søndag 11. november kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
SANDEFJORD/OSLO (Eurosport.no):
– Vi er vel enige om veien videre. Jeg føler at jeg fortsatt har litt å bidra med og kroppen føles bra. Det samme signaliserer klubben så da blir det nok enighet rundt det, forteller Sandefjords Lars Grorud til Eurosport.no onsdag.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
35-åringen er på utgående kontrakt med Sandefjord, men bekrefter ovenfor Eurosport.no at det bare gjenstår noen detaljer før han er klar for å forlenge.
– Du får ta det med dem, men jeg tror nok vi blir enige og at jeg blir å se i blått neste år også, sier han.
– Er en signatur rett rundt hjørnet?
– Vi får se, jeg tror det.
Se intervjuet med Lars Grorud her (saken fortsetter under videoen):

– Gjenstår å lande de siste detaljene

Også Sandefjord-trener Marti Cifuentes bekrefter samtaler med Grorud.
– Vi er i samtaler, det som gjenstår er å lande de siste detaljene. Jeg kan si at vi er i den siste delen av prosessen. Vi er positiv til det fordi erfaringen hans er verdifull for oss og lederegenskapene hans er viktig. Og han viste forrige helg at han fortsatt har mye fotball igjen i beina og hodet, forklarer Cifuentes.
– Han er en veldig viktig spiller for oss og vi er glad for at vi har funnet en avtale med han og at han er fornøyd med oss, legger han til.
Grorud kom til klubben i 2015. Tidligere har han spilt i Eik-Tønsberg, Tønsberg, Sogndal, Brann, Fredrikstad og Fram Larvik.
Se intervjuet med Marti Cifuentes her (saken fortsetter under videoen):

– Fokus på oss selv

Sandefjord som ligger nederst på tabellen, fikk en opptur sist kamp da de vant 3-1 over Start. I kampen scoret Grorud sitt første mål for sesongen.
– Det er klart det var morsomt det, det var et viktig mål og en fin scoring om jeg skal si det selv. Det er sånt som skjer hvert skuddår eller noe sånn, så det var gøy, smiler han.
Det gjenstår to kamper i årets Eliteserie. Sandefjord er avhengige av å vinne de to siste kampene og at lagene over dem taper sine to siste. Netse kamp møter de Sarpsborg 08.
– Sarpsborg er et godt lag. De har noen kvaliteter som vi må ta hensyn til, men på en annen side så skal vi ha mest fokus på oss selv og utvikle det vi er i gang med. Fortsetter vi det spillet vi har prestert over lengre tid nå så tror jeg det skal bli en jevn og tøff kamp borte mot Sarpsborg. Vi har stor tro på at vi skal ta de også, sier Grorud.
  • Kampen mot Sarpsborg 08 spilles søndag 11. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player. Abonner her!

Målrikt i bunnstriden da Sandefjord sjokkerte Start

Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Slo tilbake med seier etter «helvetesuke»
15/08/2021 PÅ 19:53