KBK-treneren har gjort en svært god jobb med laget så langt denne sesongen. Klubben har for lengst sikret kontrakten i Eliteserien og ligger i øyeblikket på 7. plass.
Blant annet klarte forsvaret hans å stenge buret mot Vålerenga forrige søndag i en 2-0-seier.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Det er neppe grunnen til at andre nå ønsker hans tjenester, men sannheten er at Eliteserie-treneren torsdag skal på jobb for Forsvaret.

Flirende Michelsen: – Spesielt

Michelsen skal være en del av Heimevernet. Ifølge Forsvarets nettsider fungerer det som en hurtig mobiliseringsstyrke for Forsvaret, og er på grunn av den lokale tilknytningen et viktig bindeledd til det sivile samfunn og en rekke beredskapsaktører.
– Jeg skal inn i Heimevernet i en uke. Det er litt show, men spesielt. Sånn er det. Man har ikke så mye man skulle ha sagt, flirer Michelsen til Eurosport.no.
Trøsten er at han slipper å dra så langt som til for eksempel Russland-grensen. 42-åringen skal nemlig gjøre en innsats i Kristiansund.
– Det er i utgangspunktet bare å møte og få vite opplegget. Det er ikke noe mer enn den vanlige mannen i gata som må bidra, sier han.
Det vil vise seg i hvilken grad det påvirker trening- og kampforberedelser inn mot helgens kamp mot Sandefjord. Han er uansett trygg på at resten av støtteapparatet vil gjøre en god jobb i de timene sjefen er borte.
– Vi har et godt team, så det skal gå bra, men man ønsker å være 100 prosent til stede, sier han.
(Saken fortsetter under):

Kristiansund tok alle poengene på Intility Arena

Vil jobbe med matservering

Michelsen vil på ingen måte klage over at han må gjøre noen timer med en jobb som for han er litt utenom det vanlige. 42-åringen er klar på at selv Eliteserie-trenere på ingen måte er «hellige», selv om han de siste årene ikke har vært blant de utvalgte til Heimevernet.
– Fotballyrket er ikke mer spesielt enn andre yrker. Jeg er ikke den eneste som sitter i den båten der, selv om jeg helst skulle vært en annen plass.
Lite tyder på at han blir å finne i skogen med et våpen slik mange kanskje ser for seg at Forsvaret er. Michelsen forklarer at han skal jobbe med matservering.
– Hvis du leser om matforgiftning er jeg nok innblandet, sier han spøkefullt, og legger til at han tar oppgaven på alvor.
Det store håpet er at han nå gjør en så god innsats at han ikke får noen «straff». Dermed kan han etter alt å dømme trene og lede laget i størst mulig grad.
– Jeg har fått tilbakemelding og indikasjon på at de vil legge forholdene til rette så godt som mulig, smiler han.
Sett denne ukens Eliteserie-podcast?
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00