Det skriver klubben i en pressemelding på sin nettside.
Arild Sundgot leder dagens Lillestrøm-trening.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Romerike-klubben ligger på 13. plass i Eliteserien etter 14 serierunder og har ikke vunnet en kamp i Eliteserien på seks kamper. Etter å ha spilt 2-2 mot Haugesund søndag skrev lokalavisen Romerikes Blad at Erlandsen hadde mistet all tillit, både hos spillere og andre ledere i klubben.
I april signerte 58-åringen en kontrakt med Lillestrøm ut 2019-sesongen.
"Lillestrøm Sportsklubb har igangsatt en prosess med sikte på å avslutte arbeidsforholdet med hovedtrener Arne Erlandsen," skriver klubben i pressemeldingen.
Klubbens styreleder, Morten Kokkim, har foreløpig ikke svart på Eurosport.nos henvendelser, men overfor RB er han ordknapp.
– Jeg ønsker ikke å si noe mer enn at vi har igangsatt en prossess og at vi skal ha et møte med Arne Erlandsen og hans rådgiver i nærmeste framtid, sier han.
Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth skjønner lite av klubbens avgjørelse.
– Jeg synes dette ser merkelig ut. Erlandsen kom inn og berget plassen for dem. I tillegg har han et cupgull på samvittigheten. Ut ifra det spillermaterialet han har til rådighet så synes jeg Erlandsen har fått til mye med Lillestrøm, sier Gauseth, som er spent på hvilken begrunnelse klubben kommer med etter hvert.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39