Odd - Strømsgodset: 2-2
Hjemmelaget tok ledelsen først ved Espen Ruud. Og etter halvtime spilt headet Torgeir Børven inn 2-0 til hjemmelaget etter et innlegg fra Elbasan Rashani.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Men det skulle ikke spilles mange minuttene i andre omgang før Strømsgodset satte inn sitt første mål for kvelden. Kristoffer Tokstad fikk ballen fra Marcus Pedersen og inn i mål.
Marcus Pedersen satte så inn utligningen etter 82 minutter spilt og sikret dermed ett poeng for bortelaget.
– Jeg er fornøyd med at vi kommer tilbake, men det er jævlig bittert at vi ikke vinner. Det er ikke offside på målet mitt og vi har nok sjanser til å score flere, så litt irritert er jeg, sa toppscorer Marcus Pedersen etter kampen.
  • Følg Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag kl. 20!
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):

Godset-Pedersen stilnet Odds supportere

– Kommer vi til flere avslutninger, så skal vi snu det

Etter 12 minutter satte Odds Espen Ruud inn kampens første mål. Det ble også scoring til Torgeir Børven etter halvtimen spilt.
Lagene gikk til pause med stillingen 2-0 til hjemmelaget. Odd-trener Dag Eilev Fagermo var fornøyd med lagets første omgang.
– Vi skal gjøre det vi gjør i første omgang, det var trøkk i laget, vi vinner mange dueller og vi er fremoverrettet. Veldig bra første omgang, sa Fagermo i pausen.
Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen mente det var mulig å snu kampen.
– Vi må være bedre i forsvarspillet vårt, vi sliter med deres venstreside og vi må få orden på det. Vi har mye ball, så vi må bare komme til flere avslutninger så skal vi snu det, sa Ingebretsen.
Se intervjuet med Marcus Pedersen her (saken fortsetter under videoen):

Godset utligning

Og minutter ut i andre omgang satte Godsets Kristoffer Tokstad inn bortelagets første mål og det stod 2-1.
– Med en så tidlig utligning så kan kampen fort skifte karakter, sa Eurosports ekspertkommentator Bengt Eriksen.
Ingebretsen sa tidligere denne uken til Eurosport.no at Tokstad kunne vært en god erstatter for Bassel Jradi etter overgangen til Hajduk Split.
Bortelagets Marcus Pedersen scoret så sitt første mål for kvelden og sørget for 2-2. Han tok grep om toppscorerplassen med sitt 14 mål i Eliteserien denne sesongen.
– Jeg synes at vi har en omgang hver, vi kjører totalt over dem i andre omgang, vi bør score flere. Vi hadde troen på at vi skulle snu dette, og her vi hadde fortjent å vinne til slutt. Jeg mener at vi ikke skal være veldig fornøyd men vi skal være fornøyd med den andre omgang vi gjør, sa Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen etter kampen.
Neste kamp for Odd er borte mot Bodø/Glimt mandag 20. august kl. 19.00. Strømsgodset spiller sin neste kamp mot Start søndag 19. august kl. 18.00. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43