Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-spillerens fødselshistorie forbauset lagkompisene

Oppdatert 13/09/2018 klokken 19:34 GMT+2

Sarpsborg 08s Amin Askar forteller om hvordan han måtte hjelpe til i fødselen av datteren sin og hvordan lagkompisene reagerte på historien.

Askar

Foto: Other Agency

  • Se Sarpsborg 08 - Odd søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Sarpsborg 08s Amin Askar måtte tirsdag denne uken hjelpe til med fødselen av sin egen datter i bilen. Han forteller til Eurosport.no hvordan det skjedde.
De fikk beskjed om å kjøre til Sarpsborg om natten kl. 04.00, men bare fem minutter ut i bilturen måtte de svinge inn til siden i nærmeste bussluke. De snakket med ambulansepersonell på telefonen og fikk beskjed om at de kom om fem-ti minutter.
– Jeg måtte begynne å gjøre meg klar. Jeg gikk rundt til passasjersetet og var klar til å ta imot ungen i tilfelle den kom før personellet. Jeg regnet med at de skulle komme, hun presset og jeg tittet over skulderen min hele tiden for å se om jeg kunne se noen blålys. Mellom blikkene jeg tok over skulderen så begynte håret å dukke fram, forteller Askar til Eurosport.no.
Sarpsborg 08-spilleren, som har en sønn på fire år fra før av, sier at han klarte å holde seg rolig for konen sin skyld.
– Brått så var helt opp til hit (viser med hånden på halsen) framme og jeg ser på ungen og tenkte: shit, nå kommer den. Så tar jeg armen ut for å være klar til å ta imot og det renner jo alt mulig rart på meg, vet ikke om det er tre-fire liter med væske, men det var grusomt en periode. Brått så bare spratt hele ungen ut og sklir av armen min og ned i setet, men jeg får tak i henne på oppspretten og får flyttet litt på navlestrengen og pakket hun inn i noe treningstøy jeg hadde i bilen.
Se Amin Askar fortelle en fødselshistorie du neppe har hørt maken til her (saken fortsetter under videoen):
– Men det var veldig spesielt når hun kom ut og jeg holdt henne i armen og fikk henne pakket inn, det var en spesiell opplevelse. Men jeg må innrømme at jeg svettet litt, jeg gjorde det, legger han til.

– Den kuleste historien jeg har hørt

Askar forteller at flere av lagkompisene reagerte da han kom så tidlig på trening. Da måtte han fortelle historien til dem.
– De begynte å mistenke noe og da fortalte jeg historien. Det er ikke noe folk pleier å oppleve, de synes selvfølgelig det var morsomt og det sykeste de har hørt. Og det er desidert det sykeste jeg har vært med på, selv om jeg har vært med på en del i det siste, sier Askar.
Kristoffer Zachariassen var en av dem som sperret opp øynene da han hørte Askars historie.
– Det er uten tvil den kuleste historien jeg har hørt i mitt liv. Det er helt rått, utrolig stort av han å gå gjennom. Jeg vet ikke hvordan jeg hadde reagert i en sånn situasjon, men han tok det på en fantastisk måte, sier Zachariassen til Eurosport.no.
– Føler det er litt typisk Amin, at det skjer med han, men det er stort at han klarer å fullføre det og ta det så rolig som han sier at han gjorde, legger han til.
Askar forteller at alt står bra til med både baby og mor.
– Det går bra, de er på sykehuset og jeg har det bra her på trening, jeg har fått samlet meg, sier han.
  • Se Sarpsborg 08 - Odd søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Se intervjuet med Kristoffer Zachariassen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame