Vegard Skjerve har spilt sin siste kamp for FK Haugesund.
Det skriver Haugesunds avis torsdag formiddag.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Midtstopperen avslørte i september at han legger opp og flytter hjem til Trøndelag etter sesongen, men en skade i menisken gjør at 30-åringen sier at nok er nok allerede nå.
Det var under cupkampen mot Strømsgodset at Skjerves allerede skranglende kne fikk seg en ny smell.
– Vegard må nå gjennom sin fjerde eller femte operasjon i kneet. Der er ikke mer igjen av menisken. Da er det ikke lurt å spille flere fotballkamper, sier FK Haugesunds fysioterapaut Ørjan Sørhus til avisen.
Vegard Skjerve har foreløpig ikke besvart Eurosport.nos henvendelser torsdag, men sa allerede i juni at han da vurderte hvorvidt han skulle fortsette karrieren.
– Det er en helhet med familie og unger, så det er noe jeg må tenke på. Hva som skjer, det vet jeg nesten ikke selv ennå. Nå er Haugesund på banen, så får vi se hva som kommer der. Vi får ta en helhetsvurdering på om det blir familie eller om man skal fortsette med å spille fotball, sa han da.
Med fem runder igjen å spille ligger Haugesund på fjerdeplass i Eliteserien, to poeng bak Molde. Etter en rekke på tre strake tap, har Eirik Hornelands mannskap tatt to seire på rappen og har med det fortsatt heng på bronseplassen.
Etter landslagspausen tar haugalendingene imot Odd til Eurosport Player-sendt oppgjør. FK Haugesund-Odd ser du på Eurosport Player søndag 21. oktober kl. 18.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53