Vegard Skjerve har spilt sin siste kamp for FK Haugesund.
Det skriver Haugesunds avis torsdag formiddag.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Midtstopperen avslørte i september at han legger opp og flytter hjem til Trøndelag etter sesongen, men en skade i menisken gjør at 30-åringen sier at nok er nok allerede nå.
Det var under cupkampen mot Strømsgodset at Skjerves allerede skranglende kne fikk seg en ny smell.
– Vegard må nå gjennom sin fjerde eller femte operasjon i kneet. Der er ikke mer igjen av menisken. Da er det ikke lurt å spille flere fotballkamper, sier FK Haugesunds fysioterapaut Ørjan Sørhus til avisen.
Vegard Skjerve har foreløpig ikke besvart Eurosport.nos henvendelser torsdag, men sa allerede i juni at han da vurderte hvorvidt han skulle fortsette karrieren.
– Det er en helhet med familie og unger, så det er noe jeg må tenke på. Hva som skjer, det vet jeg nesten ikke selv ennå. Nå er Haugesund på banen, så får vi se hva som kommer der. Vi får ta en helhetsvurdering på om det blir familie eller om man skal fortsette med å spille fotball, sa han da.
Med fem runder igjen å spille ligger Haugesund på fjerdeplass i Eliteserien, to poeng bak Molde. Etter en rekke på tre strake tap, har Eirik Hornelands mannskap tatt to seire på rappen og har med det fortsatt heng på bronseplassen.
Etter landslagspausen tar haugalendingene imot Odd til Eurosport Player-sendt oppgjør. FK Haugesund-Odd ser du på Eurosport Player søndag 21. oktober kl. 18.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11