I slutten av august valgte Fredrik Semb å takke nei til et nytt kontraktsforslag fra Odd.
Siden den gang har det vært helt stille fra Skiens-klubben – noe stopperbautaen innrømmer at han stusser over.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
I GÅR PÅ 18:53
– Jeg synes det er rart at jeg ikke har hørt noe, men jeg stresser ikke heller, sier Semb til Varden.
28-åringen, som mistet resten av sesongen da han pådro seg en lårskade mot Start 6. mai, er på utgående kontrakt med Skiens-klubben. Han holder alle muligheter åpne med tanke på 2019-sesongen.
– Jeg holder åpent for Odd, men også for andre klubber. Jeg mener jeg kan spille til jeg er 38 år, sier han til lokalavisen.
Så sent som i slutten av september kunne Bergensavisen melde at Brann følger nøye med på situasjonen rundt Semb. Lars Arne Nilsen og co skal imidlertid kun være en av flere klubber som har vist interesse for midtstopperens tjenester.
– Vi er ikke i direkte kontakt med andre klubber, men det er klubber i Skandinavia som har forhørt seg og som ønsker og holdes orientert om hans progresjon, sa spillerens agent Kent Karlsen den gang.
28-åringen startet sin A-lagskarriere i Odd i 2008. Etter flere gode sesonger debuterte han på det norske A-landslaget i 2013. Året etter ble Semb solgt til den danske toppklubben Brøndby, før turen gikk turen videre til Molde i 2015. I 2016 returnerte han til Skien og Odd.
Semb er nå tilbake i full trening og er sikker på at han kommer styrket ut av skadeoppholdet. Så gjenstår det å se i hvilken klubb comebacket blir i.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57