– Prisen er høy, for å være oss. Men det kan gå an å forhandle på slike opsjoner, også. Det er ikke låst, så om spilleren selv og klubbene ønsker å få til noe, er det kanskje mulig, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til Bergens Tidene.
Spilleren han snakker om er keeperen Samuel Sahin-Radlinger som er på lån fra tyske Hannover ut sesongen. Nå håper han å få underskriften til østerrikeren på en mer bindende stykke papir, men det vil koste.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
I følge avisen skal det ligge en opsjonssum på fire millioner i avtalen mellom klubbene.
– Han har gitt oss et veldig, veldig, veldig, veldig godt inntrykk. En utrolig fin person som betyr mye for oss. Samuel er en god keeper i tillegg, han har en væremåte og en profesjonalitet som er strålende og bidrar glimrende i spillergruppen, sier Soltvedt som ikke ville kommentere noen konkrete tall.
Brann er så langt ubeseiret i Eliteserien og med sine 16 poeng etter de seks første kampene topper de tabellen. Kun to baklengmål har gått mellom stengene til Radlinger før de møter Sandefjord på bortebane søndag.
I den kampen er det usikkert om Fredrik Haugen er med i troppen. MR-undersøkelsen viser nemlig at Fredrik Haugen har en rift i en muskel ved hoftebeinet. Det var i en duell med Sarpsborg 08s Kristoffer Zachariassen for en halvannen uke siden.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58