Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-klubb vant kampen om ettertraktet midtbanespiller

Espen Blaker

Oppdatert 07/08/2018 klokken 20:48 GMT+2

Danske Daniel Pedersen blir klubbens andre forsterkning på kort tid.

pedersen

Foto: Eurosport

Foto: LSK.no
26-åringen kommer fra AGF Aarhus, og har signert en 1,5 års kontrakt med LSK.
– Lillestrøm er en god klubb som jeg har hørt mye bra om. Jeg har hatt noen gode samtaler med Simon (Mesfin) og Jörgen (Lennartsson), og det overbeviste meg. Dessuten var jeg her og så kampen mot Molde. Det jeg så var riktig fint, sier dansken med 140 kamper i dansk Superliga på CV'en, sier Pedersen til klubbens hjemmesider.
Sportssjef Simon Mesfin sier at det var stor interesse rundt midtbanespilleren.
- Vi har jobbet intensivt med å få signert Daniel den siste måneden. Han var ønsket av flere klubber, så vi er veldig fornøyd med at vi klarte å få ham hit.
Pedersen skal trene med LSK første gang onsdag, og håper å være spilleklar til søndagens Eliteserie-oppgjør mot Sarppsborg 08.
– Jeg har sett ham live flere ganger i Superligaen - mot for eksempel Brøndby og København. Forhåpentligvis er han en spiller om kommer til å gå inn i hjertet til supporterne våre. Han har gode egenskaper både offensivt og defensivt. Han har erfaring, er profesjonell og er en ledertype som tar ansvar både på og utenfor banen, sier LSK-sjef Jörgen Lennartsson.
Pedersens overgang til Lillestrøm skyldes i stor grad klubbens innsamlingsprosjektet «VIERLSK»-spilleren. Tirsdag kveld hadde klubben samlet inn nærmere én million kroner fra supportere og gavmilde ildsjeler rundt klubben.
Prosjektet sponset også en del av overgangen til Aron Smarason, som scoret i LSK-debuten mot Molde søndag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame