Foto: LSK.no
26-åringen kommer fra AGF Aarhus, og har signert en 1,5 års kontrakt med LSK.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Lillestrøm er en god klubb som jeg har hørt mye bra om. Jeg har hatt noen gode samtaler med Simon (Mesfin) og Jörgen (Lennartsson), og det overbeviste meg. Dessuten var jeg her og så kampen mot Molde. Det jeg så var riktig fint, sier dansken med 140 kamper i dansk Superliga på CV'en, sier Pedersen til klubbens hjemmesider.
Sportssjef Simon Mesfin sier at det var stor interesse rundt midtbanespilleren.
- Vi har jobbet intensivt med å få signert Daniel den siste måneden. Han var ønsket av flere klubber, så vi er veldig fornøyd med at vi klarte å få ham hit.
Pedersen skal trene med LSK første gang onsdag, og håper å være spilleklar til søndagens Eliteserie-oppgjør mot Sarppsborg 08.
– Jeg har sett ham live flere ganger i Superligaen - mot for eksempel Brøndby og København. Forhåpentligvis er han en spiller om kommer til å gå inn i hjertet til supporterne våre. Han har gode egenskaper både offensivt og defensivt. Han har erfaring, er profesjonell og er en ledertype som tar ansvar både på og utenfor banen, sier LSK-sjef Jörgen Lennartsson.
Pedersens overgang til Lillestrøm skyldes i stor grad klubbens innsamlingsprosjektet «VIERLSK»-spilleren. Tirsdag kveld hadde klubben samlet inn nærmere én million kroner fra supportere og gavmilde ildsjeler rundt klubben.
Prosjektet sponset også en del av overgangen til Aron Smarason, som scoret i LSK-debuten mot Molde søndag.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05