Foto: Kristiansundbk.no

Kristiansund har sikret seg signaturen til den høyreiste spissen Kristoffer Hove.

Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 17:48

Det bekreftet klubben selv torsdag formiddag.

22-åringen kommer fra Hønefoss, hvor han scoret 19 mål på 25 kamper forrige sesong.

– Kristoffer er en spennende spiller som vi har fulgt utviklingen til en stund. Han er ung, men har erfaring på dette nivået gjennom spill i Strømsgodset. Det å ta et steg ned for å få utviklet seg videre er ofte smart for spillere som sliter med å slå gjennom i Eliteserien, sier sportssjef Kenneth André Leren til klubbens egen nettside.

For Hønefoss sin del endte sesongen med nedrykk til 3. divisjon, mens Hoven i stedet tar steget to nivåer opp.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben når jeg var her på prøvespill, og er meget godt fornøyd med å ha signert for KBK. Jeg føler meg mer mentalt og fysisk klar for eliteseriespill denne gangen, enn hva jeg var med Godset i 2016. Det blir gøy å vise seg enda mer frem, og kjempe om en plass på laget, sier han.

Hoven har også bakgrunn fra både Mjøndalen og Strømsgodset. Han fikk to A-kamper for Godset i 2016. De to siste sesongene har han altså tilbragt i Hønefoss, hvor han totalt har scoret 31 mål på 43 kamper.

Kristiansund kan se tilbake på en imponerende sesong i Eliteserien. Christian Michelsens mannskap sanket hele 46 poeng og tok med det en sterk 5. plass, bare syv poeng bak Haugesund som til neste år skal ut i europacup-kvalifisering.

Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:08
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 15:54