FK Haugesund har sikret seg underskriften til Moldes Ibrahima Wadji.
Det melder klubben på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.
– Jeg veldig glad for å kunne signere for FK Haugesund. Her har jeg fått masse tillit og spilletid og det har gått veldig bra for meg mens jeg har vært her. Nå ønsker jeg bare å score mange mål for FK Haugesund fremover, sier spissen som tilbringer juleferien hjemme i Senegal, sier Wadji.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
23-åringen har signert en avtale ut 2021-sesongen. FKH-sjef Eirik Horneland er glad for å ha Wadji på plass når klubben samles igjen etter ferien.
– Med signeringen av Wadji har vi fått på plass en viktig brikke i puslespillet vårt. Han er en steinhard løpsmaskin med en smittende energi, som passer laget vårt perfekt, sier han.
Wadji har vært utlånt til FK Haugesund denne sesongen, et utlån som også vekket oppmerksomheten til Norges Fotballforbund.
Da utlånsavtalen ble gjort, inngikk Molde og FKH en muntlig avtale om at spilleren, sammen med Tobias Svendsen, som også ble lånt ut fra Molde til FKH, ikke skulle spille når klubbene møttes i Eliteserien.
Haugesund-leiren har hele tiden vært helt åpen om avtalen, noe som har fått NFF til å be om en redegjørelse fra klubbene.
Konkurranseansvarlig i NFF Nils Fisketjønn har tidligere uttalt overfor Haugesunds Avis at klubbene risikerer bøter, og i verste fall poengtrekk.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12