• Se vår Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Foto: Godset.no.
Det bekrefter klubben på sin Twitter-konto onsdag. Høyrebacken har signert en kontrakt som gjør han til Godset-spiller fra 1. januar 2019. Kontrakten binder ham til kubben i tre år.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Unggutten har vært svært toneangivende for Hamar-klubben i flere sesonger allerede, til tross for at han bare er 19 år gammel.
Høyrebacken har vært fast på G19-landslaget som i sommer spilte fast på laget som i sommer kvalifiserte seg til U20-VM i Polen neste sommer.
– Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss et av landets best talentfulle sidebacker i sitt alderskull. Dette er en spiller som vi har fulgt lenge og som passer vår profil og vår spillestil godt. Vi ser frem til å videreutvikle Nico her hos oss, sier klubbens sportslige leder, Jostein Flo til klubbens hjemmeside.
Hovedpersonen følte det var riktig tidspunkt å ta steget videre.
– Jeg har gått en god skole i HamKam, men jeg føler at tiden er inne for å ta steget videre etter sesongen. Måten Godset spiller fotball og jobber med unge spillere passer meg veldig bra. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å utvikle meg videre her, sier Mickelson til Godset.no.
  • Se vår Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Sett denne?
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43