Lørdag meldte først NRK at James var nær en overgang til Molde.
Mandag ble angrepsspilleren presentert som ny spiller for Romsdals-klubben.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Leke har vist tidligere at han er en spiss av fremste klasse på øverste nivå. Vi glad for at han nå er i Molde og vi er trygge på at vi får ham i samme gode form som han var sist i Ålesund. Han er nå skadefri og klar for opptrening og vil være i slag om ikke så lenge.
– Han er en gutt med en fantastisk personlighet, som vil gi mye positiv energi i gruppa, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.
25-åringen scoret 37 ganger i løpet av sine 90 seriekamper på fire sesonger for Aalesund. Så gikk ferden videre til kinesisk fotball i 2016.
Der spilte han for Beijing Enterprises uten at det ble noen stor suksess. Store deler av 2017-sesongen ble spolert av en skade i hælen. Nigerianeren hadde i utgangspunktet en treårig avtale med den kinesiske hovedstadsklubben, men etter bare én sesong ble kontrakten terminert. Han kommer dermed vederlagsfritt til Molde.
De blå og hvite har allerede Erling Braut Håland, Thomas Amang, Daniel Chima Chukwu og Ibrahima Wadji å velge i på spissplassen fra før av.
Det spekuleres i om spiss-juvelen Braut Håland forsvinner til en større klubb i sommer. Tidligere har Molde-trener Ole Gunnar Solskjær uttalt at han skal erstatter dersom klubbytte blir et faktum.
Saken oppdateres!
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29