Ranheims 2018-sesong på banen har vært et eventyr, og nå begynner Trondheims-klubben å høste fruktene av den sportslige suksessen.
Onsdag ble det klart at klubben går inn i en konsernavtale med Sparebank 1 Midt-Norge – klubbens desidert største avtale noen sinne.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
EN TIME SIDEN
– Ranheim signerer den historisk største avtalen i klubbens historie, som innebærer mange viktige momenter, dette er en stor dag for klubben, sier daglig leder Frank Lidahl til klubbens hjemmesider.
Avtalen innebærer blant annet at Sparebank 1 vil bidra med midler som skal utvikle Ranheim Fotballskole.
– Vi tredobler vår innsatsfaktor i samsvar med at markedsverdien til Ranheim nå har økt. Avtalen har en varighet på 2 år med 1 år opsjon, forteller sponsorsjef Jeanette Moldnes i SpareBank 1 SMN.
Ranheim har på mange måter utviklet seg til å bli «folkets lag» i Eliteserien 2018. SMN kjenner jeg seg igjen i Ranheims verdier og hvordan folkene i og rundt klubben fremstår.
– Vi ønsker å ta del i dugnadsånden og folkelighet som preger klubben. Vi lever i, av og med våre lokalsamfunn. Derfor bygger, støtter og utvikler vi aktivitet lokalt. For Ranheim er fotballklubben helt sentral, og vi vil gjerne bidra og engasjere oss. I tillegg til at vi kan bidra til at Ranheim fotball får enda flere supportere, sier konserndirektør for privatmarkedet i SMN, Svein Tore Samdal.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31