• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Foto: Stabak.no.
Det bekrefter begge klubbene mandag på sine hjemmesider. 20-åringen har skrevet under på en låneavtale som strekker seg ut juni 2019. FCK har en klausul i kontrakten som gjør at de kan hente ham tilbake i januar dersom de ønsker det.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Det er en optimal løsning for både oss og eita. Han er et stort talent, som vi stadig tror meget på kan utvikle seg veldig bra. Han var dog uheldig med en skade som satte ham tilbake i oppstarten, og konkurransen på hans posisjon er beinhard akkurat nå, sier Ståle Solbakken til Fck.dk., som mener spilleren vil dra nytte av denne erfaringen.
– Keita er godt på vei, men han har behov for kamper på et høyt nivå, og det får han bedre muligheter til i Stabæk i en sterk liga som Eliteserien, sier han.
20-åringen forteller at han har gått på skole sammen med den franske verdensstjernen Kylian Mbappé, og at de er nære kamerater.
– Jeg kjenner han godt, Kylian er en god venn av meg. Vi har gått på skole sammen og vi kommer godt over ens. Kanskje kommer han hit for å se meg en dag, sier Keita, og legger til:
– Han visste ikke at jeg var på vei til Stabæk, men jeg skal sende ham en melding nå etterpå.
Ivorianeren er primært en sentral midtbanespiller, men kan også bekle flere posisjoner.
– Jeg vil gi alt for denne klubben, sier Keita til Stabak.no., som beskriver seg selv som en fysisk sterk spiller, som håper å bli en attraksjon for Bærums-klubben.
– Folk må komme og se meg spille, sier han.
20-åringen signerte for den danske hovedstadsklubben før 2016-sesongen og har spilt fire offisielle kamper for Ståle Solbakkens menn. I fjor var han på lån svenske Halmstad.
Han blir trolig klar til lagets neste seriekamp, hjemme mot Molde.
  • Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53