21-åringen har tilbragt vårsesongen på lån i 2. divisjonsklubben Fløy, og slutter seg nå til klubben på permanent basis.
Det melder Start selv på sine hjemmesider.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
– Vi så at mulighetene for spilletid for vårt A-lag var små slik konkurransesituasjonen er i stallen nå. Derfor har vi valgt å terminere kontrakten hans og la han slutte seg til Fløy på permanent basis, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen.
Sigurdsen ble hentet til Start fra nettopp Fløy som 17-åring av den daværende treneren Mons Ivar Mjelde. Han ble sett på som ett av de største talentene på Sørlandet, og fikk debuten for gultrøyene bare få timer etter å ha signert.
Men like etter begynte et skademareritt som skulle prege resten av hans karriere på Sør Arena. Først røk Sigurdsen korsbåndet, før han i oppkjøringen til 2017-sesongen pådro seg brudd i ankelen.
Unggutten var også en del av troppen under årets oppkjøring, men med flere nysigneringer ble han leid ut til Fløy for å få mest mulig førstelagsfotball.
Sigurdsen fikk totalt 22 kamper i Start-drakten og noterte seg for tre scoringer. Nå fortsetter altså karrieren i moderklubben. Fløy ligger på åttendeplass i PostNord-ligaen, fire poeng over nedrykksstreken.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26