Etter tre strake tap befinner Bodø/Glimt seg plutselig med begge beina i nedrykksstriden. Ett poeng skiller ned til Start på kvalifiseringsplass, og i verste fall kan klubben være på delt 15. plass etter søndagens møte med Ranheim.
Oppladningen til den kampen har bydd på store utfordringer for gultrøyene. Glimt står nemlig i fare for å være uten alle sine fire sidebacker når de tar turen til Trondheim.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
José Isidoro pådro seg sitt fjerde gule kort mot Molde og må dermed stå over. I samme kamp måtte Fredrik Bjørkan ut med en smell, og har ikke trent siden.
Onsdag måtte Emil Jonassen gi seg på trening med en smell i ankelen, og dagen etter pådro Thomas Jacobsen seg en strekk på baksiden av låret.
– Vi har fått en liten utfordring. Skader skjer i fotball. Det lever vi godt med. Det spesielle nå er at det skjer for flere som i utgangspunktet spiller i samme posisjon på banen, sier trener Aasmund Bjørkan til Avisa Nordland.
Jacobsen er allerede bekreftet uaktuell til helgens kamp, mens både Bjørkan og Jonassen har vært inne til MR-undersøkelser og venter på svar.
Selv om alle av klubbens naturlige sidebacker står i fare for å miste Ranheim-matchen, er Bjørkan trygg på at han har spillere som kan gå inn og gjøre en jobb på både høyre- og venstresiden.
– Hvis alle det er snakk om her blir uaktuell for spill, så har vi andre alternativer. Brede Moe, Marius Lode og Eirik Wollen Steen kan alle bekle en sideback. I tillegg har vi Håkon Evjen og Morten Ågnes Konradsen (midtbanespillere) som alternativ.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11