Det innrømmer 31-åringen til iTromsø.
– Jeg måtte gi meg selv sjansen til å komme tilbake, og sånn sett angrer jeg ingenting. Jeg ville ikke tilgitt meg selv om jeg ikke forsøkte en siste gang. Men jeg må nå akseptere at jeg ikke kommer tilbake som fotballspiller. Karrieren er over, sier Loncaric til avisen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Keeperen hadde allerede pådratt seg to avrevne korsbånd i det venstre kneet da han igjen var uheldig på trening forrige uke. Totalt står ulykkesfuglen med fem (!) korsbåndsskader.
– Det er skikkelig ille. Jeg ønsket å spille et par sesonger til, men nå må jeg håndtere dette. De sier jo at «det som ikke knekker deg, gjør deg sterkere», sier han til iTromsø.
Kroaten var tilbake i aksjon etter forrige korsbåndsskade 16. mai i fjor etter et drøyt år på sidelinjen. Loncaric var da tydelig på at enda et tilbakeslag ville bety slutten.
– Da er det over. Da er karrieren ferdig. Det er ikke noe igjen da. Jeg vet at jeg tar en sjanse, men det er mye i livet som er risikabelt.
Sisteskansen kom til Tromsø foran 2016-sesongen fra bosniske Zrinjski Mostar. Han fikk 16 kamper i Eliteserien i debutsesongen før skaden. Siden comebacket har ikke 31-åringen fått sjansen igjen for «Gutan».
Nå ønsker Loncaric å starte på trenerutdanning og hjelpe TILs keeperteam med sin erfaring ut sesongen.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53