På landslagssamlingen med U21-laget i november i fjor skadet Haugesunds keeper Per Kristian Bråtveit tommelen. Etter å ha fått påvist et brudd gikk han flere uker med gips før han var tilbake i trening og begynte sesongoppkjøringen.
Mot Start var han alt annet enn heldig og slapp inn to billige mål. Det fikk trener Eirik Horneland til å tordne og ba eleven om å komme seg på jobb igjen, skriver Haugesunds Avis. Den svake prestasjonen skyldes trolig at keeperen fortsatt sliter med smerter i tommelen etter bruddet. Nå må han nok belage seg på å spille med smerter store deler av sesongen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Jeg har fått beskjed om at det ikke er noe farlig. Det er bare til å herde tommelen og få den klar til seriestart, sier Bråtveit til Haugesunds Avis.
Smerten er han fast bestemt på å bite i seg og tror ikke han vil bli påvirket av den.
– Det er irriterende. Alt av grep er vondt. Men jeg klarer å fullføre øktene, så jeg kan ikke klage, sier keeperen.
I 22-åringens fravær har 28 år gamle Helge Sandvik kommet inn og gjort en god jobb. Horneland sender en klar beskjed til unggutten og ber han brette opp ermene.
– Bråtveit er i utgangspunktet førstekeeper, men han må vise at han skal være det også. Han har vært litt uheldig med tommelen han brakk i fjor høst og har vært syk to ganger i vinter, sier Horneland til avisen.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53