Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-kapteinen må se kamp fra tribunen – ute i flere uker

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 21/05/2018 klokken 11:33 GMT+2

Sandefjords Håvard Storbæk er etter alt å dømme ute med skade i flere uker.

sf

Foto: Scanpix

  • Se kampen mellom Sandefjord og Sarpsborg 08 fra 18.00 mandag med Eurosport Player!
– Jeg strakk meg etter ballen, og landet litt «rart» med beinet. Det ble en liten strekk, og jeg har tatt MR-bilder som også viser det, sier Håvard Storbæk til Sandefjords Blad.
I kampen mot Vålerenga i den niende Eliteserie-runden måtte han gå av banen etter bare 20 spilte minutter. Nå forteller han til avisen at han etter alt og dømme er ute i mellom tre til seks uker.
Det innebærer at han sitter på tribunen i mandagens kamp mot Sarpsborg 08 og i kampen mot Haugesund 10. juni, minst.
Sandefjord har hatt en tung sesongstart og ligger før mandagens runde på nedrykksplass med kun Sandefjord under seg på tabellen og fire poeng opp til trygg grunn.
Nå håper Storbæk det vil snu i kampen mot Sarpsborg 08.
– Det er sant at det er lenge siden vi har tatt poeng. Men det har periodevis vært mye bra. Vi har mye potensial i spillet vårt, og jeg venter bare på at det skal «løsne» for oss, sier Storbæk til avisen.
Sandefjord er i disse dager også på jakt etter ny hovedtrener etter at Magnus Powell var ferdig i klubben etter bare seks Eliteserie-kamper.
Sandefjords daglige leder, Per Ketil Berg, har tidligere uttalt til Eurosport.no at han håper å ha en trener klar før sommeren.
– I løpet av en til to uker kan det skje noe. Det kan også drøye litt avhengig av kandidater og hvor raskt man kan tiltre. Vi føler at vi ikke har noe veldig hastverk eller stress på det. Fevang og Constable har en veldig bra tillit i gruppen og en bra standing i gruppen. Jeg tror spillerne og alle er klare for å gjøre jobben. Det handler om å gjøre maks som spiller og lag for å få poeng, sa Berg tidligere i mai.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame