Populære sporter
All sport
Vis alt

Elendigheten fortsetter for Start: Spiller og trener (!) sendt på tribunen

Eirik Fure

Oppdatert 06/05/2018 klokken 20:36 GMT+2

Start fikk en grusom opplevelse mot Odd i Skien. Først fikk Lars-Jørgen Salvesen direkte rødt kort, deretter ble trener Mark Dempsey sendt på tribunen.

Salvesen

Foto: Scanpix

Odd–Start 3-0
Start står uten seier siden serieåpningen. Mot Odd i den 8. serierunden var sørlendingene heller ikke i nærheten av å få med seg noen poeng. Et Skiens-lag i god flyt sørget for at det endte 3-0.
– Jeg er veldig fornøyd. Vi er inne i et tøft kampprogram med en beskjeden spillerstall. En ny sterk seier og velfortjent, så jeg er veldig glad for det, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport etter kamp.
(Se høydepyunktene! Saken fortsetter under):
picture

Kontroversielt rødt kort da Start gikk på nok et tap

Uenighet om utvisning: – Skikkelig stygt

Fredrik Nordkvelle sendte Odd foran etter rundt 20 minutter, og det ble starten på en fryktelig tung kveld i Skien for Start.
Like før pause ble Lars-Jørgen Salvesen utvist i det som var hans første kamp fra start på over ett år. Spissen feide vekk beina på Martin Broberg rundt egen 16-meter, og stanset en kontring.
I Fotball Direkte var det uenighet om avgjørelsen.
– Jeg synes det kan rettferdiggjøres. Han går etter ankelen. Han er forbi han. Jeg synes det er skikkelig stygt, sier Eurosports fotballekspert Thomas Myhre.
Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal var ikke enig.
– Jeg mener at det der er feil. Dette er en «professional foul» som det kalles, sier Rekdal.

– Skjønner ikke hva han med fløyta holder på med

I Start-leiren kunne de ikke forstå avgjørelsen. Kaptein Simon Larsen var oppgitt over dommerens avgjørelse.
– Jeg har ikke lyst til å svare på det. Jeg tror bildene taler sitt. Jeg skjønner ikke hva han holder på med, han med fløyta, for å være ærlig. Han sier han ikke prøver å ta ballen. Du ser lang vei at han prøver å ta ballen. Jeg skjønner ikke hva han holder på med, sa Larsen til Eurosport i pausen.
(Se Rashanis oppgjør med Starts spiller. Saken fortsetter under):

Dempsey på tribunen

Mark Dempsey gikk ut på banen for å snakke med dommerne etter at første omgang ble avsluttet. Start-treneren kom aldri tilbake på benken og måtte se den siste omgangen var tribunen.
Like etter utvisningen økte Odd ledelsen til 2-0. Denne gangen var det Elba Rashani som satte en retur etter et skudd fra Nordkvelle.
Med et kvarter igjen sørget innbytter Tobias Lauritsen for 3-0. Unggutten har vist seg svært målfarlig i cupen for Odd, og var giftig etter innhoppet.
Også mot Vålerenga måtte Start fullføre kampen med ti spillere. Da endte det med 1-6-tap. Start ligger på bunnen av tabellen og har ett poeng opp til Sandefjord.
I neste kamp venter serieleder Brann. Kampen spilles lørdag 18.00 og vises på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame