Alex Gersbach har måttet finne seg i å være andrevalg på venstrebacken i Rosenborg etter at Trondheims-klubben hentet Birger Meling før forrige sesong.
Australieren fikk bare ni kamper fra start i Eliteserien i fjorårssesongen. Nå ser det ut til at tålmodigheten til 20-åringen er brukt opp.
Adressa skriver søndag at Alex Gersbach ikke var blant spillerne som reiste på Rosenborgs treningsleir til Gran Canaria lørdag. Avisen hevder nå at 20-åringen er på vei til Frankrike for å forhandle med klubben Lens, som spiller på nivå to i fransk fotball.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Gersbach har tidligere vært klar på at han er misfornøyd med tingenes tilstand i RBK.
– Det er vanskelig for en «aussie» i Europa når det er en lokal spiller i din posisjon, og han samtidig er et godt alternativ, skrev han i et lengre innlegg på nettsiden PlayersVoice så sent som 30. desember.
Den tidligere Sydney FC-spilleren har et sterkt ønske om å spille seg inn i VM-troppen til Australia til sommeren, og var like før nyttår klar på at han tror han må videre for å nå sitt store mål om å spille for Australia i Russland.
– Til syvende og sist må jeg spille klubbfotball jevnlig og imponere vedkommende som skal ta ut den australske troppen som skal til VM i Russland i juni, sa han.
Adressa har vært i kontakt med Rosenborgs sportssjef, Stig Inge Bjørnebye, som viser til klubbens policy om å ikke kommentere spillerlogistikk i mediene.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12