Populære sporter
All sport
Vis alt

Dragkamp mellom RBK og Brann – har ennå ikke bestemt seg for fremtiden

Oppdatert 16/01/2019 klokken 09:32 GMT+1

Brann sikler fortsatt etter Gjermund Åsen, men får tøff kamp av Rosenborg.

Gjermund Åsen

Foto: Scanpix

At Gjermund Åsen (27) kan være på vei bort fra Tromsø er en dårlig skjult hemmelighet.
27-åringen, med et år igjen av kontrakten, har gjennom vinteren vært koblet til flere Eliteserie-klubber.
Molde, Brann og Rosenborg har vært klubbene som har vært hyppigst nevnt.
To av disse klubbene er, etter hva Eurosport.no forstår, fortsatt høyaktuelle.
Eurosport.no er kjent med at det nå foregår en stille dragkamp mellom Rosenborg og Brann for å sikre seg midtbanespillerens tjenester.
Til tross for at Brann har vært svært aktive på overgangsfronten den siste tiden, er ikke bergenserne ferdige helt ennå. Tidligere i uken ble Petter Strand presentert som klubbens sjette forsterkning foran 2019-sesongen, men Brann skal etter det Eurosport.no forstår fortsatt være svært lystne på også å gjøre Åsen til Brann-spiller.
Forrige sesongs bronselag får imdlertid tøff kamp fra Rosenborg, som også skal være en veldig attraktiv klubb for trønderen.
Lokalavisen iTromsø skriver at begge klubbene, inkludert Molde, har lagt inn bud på 27-åringen. Molde og Rosenborg har lagt rundt tre millioner kroner på bordet, mens Brann har lagt to.
Tromsø forsøker nå å presse prisen opp, og avisen spekulerer i om klubben til slutt vil si seg fornøyd med en totalpakke på omlag fire til fem millioner.
Men det er, etter det Eurosport.no får opplyst, Rosenborg og Brann som er mest fristende for forrige sesongs assistkonge i Eliteserien.
Eurosport.no får videre opplyst at det er Brann som så langt har vært tydeligst i sin begeistring overfor spilleren.
Åsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser. Det har heller ikke spillerens agent Kevin Ingebrigtsen eller TIL-sportssjef Svein-Morten Johansen. Sistnevnte skal ifølge iTromsø være på plass i Manchester for å ferdigstille en overgang til Manchester United for stortalentet Isak Hansen-Aarøen (14).
Husker du denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame