Eurosport

Dommeren legger seg flat: – Stabæk skulle blitt tildelt et klart straffespark

Dommeren legger seg flat: – Stabæk skulle blitt tildelt et klart straffespark

28/05/2018 21:49Oppdatert 28/05/2018 21:59

Dommer Sigurd Smehus Kringstad beklager situasjonen der han ikke ga Stabæk straffespark i kampen mot Sarpsborg 08.

SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):

– Først og fremst kan jeg bare si at jeg bommet på den avgjørelsen. Det er selvfølgelig kjedelig når jeg ser bildene her på nytt. Stabæk skulle blitt tildelt et klart straffespark og det er beklagelig, sier dommer Sigurd Smehus Kringstad til Eurosport etter kampen på Sarpsborg stadion.

Flere av Stabæk-spillerene protesterte etter avgjørelsen. Blant annet fikk Vadim Demidov gult kort, noe han mente var unødvendig i pauseintervjuet med Eurosport.

– Jeg vet at den er soleklar jeg. Og det eneste jeg prøver er å hjelpe dommeren med å roe ned gutta og snakke til han vanlig, så får jeg det gule kortet. Jeg prøver å hjelpe den norske dommerstallen og spillerne, jeg prøver å ha glimt i øyet og alt, men kom igjen da. Det er jo helt vanvittig! Det er tre dommere der ute, pluss en fjerdedommer. Det er på tide å gjøre jobben sin, uttalte Demidov.

Etter kampen, som endte med en 4-2-seier til hjemmelaget, forklarer dommeren at han ikke så situasjonen klart nok.

– Jeg klarer ikke se godt nok hvor kontakten er på spilleren, rett og slett., det fører jo også til jeg faktisk dømmer corner som det heller ikke skulle vært. Jeg får for mange spillere mellom meg og situasjonen, også ser jeg situasjonen helt feil, sier Smehus Kringstad.

– Hva med assistentdommerne dine?

– Dessverre var det ingen i teamet som fikk med seg situasjonen korrekt i dag.

0
0