FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
– Først og fremst kan jeg bare si at jeg bommet på den avgjørelsen. Det er selvfølgelig kjedelig når jeg ser bildene her på nytt. Stabæk skulle blitt tildelt et klart straffespark og det er beklagelig, sier dommer Sigurd Smehus Kringstad til Eurosport etter kampen på Sarpsborg stadion.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Etter 40 minutter ble bortelagets Hugo Vetlesen tydelig felt av Sarpborgs Joonas Tamm rett foran mål. Men dommer Smehus Kringstad ga bortelaget corner fremfor straffespark. (Se situasjonen i videoen under!)
Flere av Stabæk-spillerene protesterte etter avgjørelsen. Blant annet fikk Vadim Demidov gult kort, noe han mente var unødvendig i pauseintervjuet med Eurosport.
– Jeg vet at den er soleklar jeg. Og det eneste jeg prøver er å hjelpe dommeren med å roe ned gutta og snakke til han vanlig, så får jeg det gule kortet. Jeg prøver å hjelpe den norske dommerstallen og spillerne, jeg prøver å ha glimt i øyet og alt, men kom igjen da. Det er jo helt vanvittig! Det er tre dommere der ute, pluss en fjerdedommer. Det er på tide å gjøre jobben sin, uttalte Demidov.
Etter kampen, som endte med en 4-2-seier til hjemmelaget, forklarer dommeren at han ikke så situasjonen klart nok.
– Jeg klarer ikke se godt nok hvor kontakten er på spilleren, rett og slett., det fører jo også til jeg faktisk dømmer corner som det heller ikke skulle vært. Jeg får for mange spillere mellom meg og situasjonen, også ser jeg situasjonen helt feil, sier Smehus Kringstad.
– Hva med assistentdommerne dine?
– Dessverre var det ingen i teamet som fikk med seg situasjonen korrekt i dag.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59