DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Usain Bolts besøk til Drammen og Strømsgodset kom som en stor overraskelse for Marcus Pedersen og resten av laget.
– Jeg fikk vite det på møte i dag tidlig på forkosten, så jeg ble litt sjokkert da han kom inn. Vi visste jo at vi skulle få besøk av Puma, så begynte vi og prate om hvem som er raskest av oss gutta også begynte jeg å tenke tanken. Men jeg trodde ikke noe på det før han kom gående over dørkarmen der, sier Pedersen til Eurosport under onsdagens trening.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
– Hvem er raskest av dere på laget?
– Tokki eller meg, det står mellom meg og Tokki.
Onsdag var Bolt med på en rolig økt sammen med Drammenslaget, men Pedersen håper det blir noen sprintøkter sammen med verdens raskeste mann i løpet av de øktene Bolt skal trene sammen med laget.
Pedersen ser nemlig at kvaliteten av å ha raskere spillere med i troppen, selv om Bolt er i Norge som en del av opptrening til en veldedighetskamp han skal spille i Manchester 10. juni.
– Jeg har ikke fått sett så mye av han hittil, men jeg vet jo at han er rask, så det hadde kanskje ikke vært så dumt å ha han som en bakromsspiller, sier han.
Og da Eliteseriens toppscorer etter 12 runder, med sine ni mål, fikk spørsmål om hvordan det kunne vært å spille sammen med Bolt på topp i en 4-4-2-formasjon kom svaret raskt.
– Det hadde nok blitt en dødelig duo, jeg tror det, svarer Pedersen med glimt i øyet.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55