• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Onsdag er Eliteserie-lagenes siste mulighet til å forsterke før høstsesongen, og i flere klubber vil det være stor aktivitet frem mot midtnatt da overgangsvinduet stenger.
Fotballekspert Joacim Jonsson mener noen klubber er mer avhengige av å hente nye spillere før kalenderen viser 16. august enn andre.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Start:
– Jeg mener Start er helt nødt til å hente spillere før vinduet stenger. De sliter med totalt mangel av ledelse ute på banen. De må få inn noen ledertyper før høstsesongen, for ellers blir det russisk rulett om de overlever i Eliteserien eller ikke. De sikret seg Sarpsborgs Joackim Jørgensen fra januar, men skulle gjerne hatt ham allerede nå. Start må hente noen før vinduet stenger.
Lillestrøm:
– Lillestrøm har forsterket fornuftig med Arnor Smarason og Daniel Pedersen, men de sliter i midten i forsvar. De ser tunge og treige ut, og burde få inn noen som er bedre enn Marius Amundsen og Frode Kippe. De har vel ikke imponert noen denne sesongen.
Brann:
– Nå leder de serien, men det er behov for noe ekstra fyr dersom de skal klare å forsvare det. Ruben Yttergård Jensen blir som en ren erstatter for Sivert Heltne Nilsen mer enn en forsterkning. En skikkelig kanon offensivt hadde gjort seg, og da tenker jeg på en midtspiss. Så vet jeg samtidig at det er veldig vanskelig å få til.
Vålerenga:
– Vålerenga trenger flere typer slik jeg ser det. Spesielt tynne ser de ut på backene og fremover i banen. Midtbanen deres ser bedre ut etter at de fikk inn Erik Israelsson og Mohammed Abu, men backene har ikke imponert meg i det hele tatt. VIF skal være et lag med ambisjoner, og da duger ikke dagens mannskap. Sam Johnson har vært skadet i det siste, og om skaden er alvorlig bør de finne et alternativ på spissplass.
  • Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43