Start-keeper Jonas Deumeland fikk en dramatisk avslutning på søndagens kamp mot Strømsgodset. Han pådro seg en nakkeskade da han kolliderte med Eirik Wichne og ble sendt av banen på båre. Han ble fraktet rett på sykehus, men rett før midtnatt søndag ble han skrevet ut.
Nå forteller keeperen at han er på bedringens vei.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Det ble en kort natt på meg, naturligvis på grunn av smertene, men også fordi jeg kom hjem kl 4 i natt. Men jeg følger meg allerede bedre i dag, og jeg føler meg trygg på at jeg med støtten fra vårt medisinske apparat, som så langt gjør en fantastisk jobb, vil komme meg fort, sier Deumeland til Eurosport i Fotballmandag.
– Så du kan være klar til neste kamp?
– Jeg håper det. Det medisinske teamet her jobber med meg og vi håper jeg kan klare det. Og jeg er trygg på at jeg vil være tilbake å spille igjen på mandag, sier han.
Hør intervjuet med Start-keeperen her (saken fortsetter under videoen):

– De ropte positive ting, ikke negative

Start-trener Kjetil Rekdal fortalte til Eurosport søndag at fotball blir mindre viktig når slike ting skjer.
– Det er ikke sånt du ønsker å se, verken hos dine egne eller andre spillere. Fotballen blir veldig lite viktig når slikt skjer, men jeg vet ikke eksakt hva det er for noe, sa Start-trener Kjetil Rekdal til Eurosport da målvakten fortsatt lå nede.
De første sekundene da Start-treneren lå nede og omfanget var uvisst kom det er par reaksjoner fra tribunen.
– Kjetil Rekdal ble opprørt over reaksjoner da dette skjedde. Hørte du noen som ropet at du drøyet tiden eller at du latet som du var skadet?
– Jeg tror de gjorde det i starten, det tror det er ganske normalt i en slik situasjon når det er en jevn kamp. Men etter en liten stund tror jeg de skjønte at jeg ikke latet som, og at det var ekte. Da endret de mening, og de ropte positive ting, ikke negative. Det var hyggelig.
Neste kamp for Start er hjemme mot Odd mandag 27. august kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og MAX.
Se situasjonen når Deumeland går i bakken her:
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56