Onsdag ble det klart at Simen Wangberg har forlenget kontrakten med Tromsø med tre år. Midtstopperens kontrakt gikk ut ved nytter og selv innrømmer han at han vraket andre tilbud for å bli i Tromsø.
Klubben har hatt en utfordrende økonomisk situasjon i høst og måtte sette alle kontraktssigneringer på vent.
– Jeg er veldig fornøyd med at avtalen endelig kom på plass. Samtidig har jeg respekt og forståelse for at klubben måtte få oversikt over den økonomiske situasjonen først, men vi har hatt god dialog hele veien, sier Wangberg til Eurosport.no.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
For ham var det et enkelt valg. 27-åringen har følt seg sterkt ønsket av klubben og fansen. Og ikke minst fant han lykken i byen. Men Tromsøs trener var nøkkelen for at han ønsket å signere ny kontrakt.
– Valakari er den viktigste årsaken til at jeg landet på å forlenge. Jeg har veldig troen på det han driver med, og jeg er sikker på at han kommer til å bidra til at jeg utvikler meg og får ut mer av potensialet mitt, sier Wangberg, og fortsetter:
– Jeg trives veldig godt i både klubben og byen og har kjæreste i Tromsø. Gleder meg til tre nye år her.
Tromsø sprakk skikkelig i høst og endte på en 10. plass etter å ha tatt ti poeng på de siste 14 kampene. Kapteinen er tydelig på hva som må forbedres inn mot neste sesong.
– Vi skal først og fremst jobbe med å utvikle laget som er her nå. Jeg har veldig troen på at vi kan få til en god sesong, og det viktigste vi gjør er å få opp bunnivået, sier Wangberg.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12