Etter det Eurosport.no erfarer skal Godset ha mottatt et bud på spilleren fra kroatene, og Drammens Tidende meldte mandag at klubb og spiller allerede er enige om de personlige betingelsene.
  • Se Strømsgodset - Ranheim søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4.
Dansk-libaneserens kontrakt med Drammens-klubben går ut etter 2018-sesongen. Det betyr at Godset må selge spilleren i sommer dersom de ønsker å sitte igjen med penger for ham.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Jeg kan ikke kommentere dette, sa Jradi til Eurosport.no mandag.
Sportslig leder Jostein Flo har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser, men ønsket ikke kommentere dette overfor DT.
På en pressekonferanse mandag kveld fikk sportsdirektør i Hajduk Split, Saša Bjelanović, spørsmål om interessen for Eliteserie-spilleren.
– Det kommer alltid til å være rykter rundt Hajduk. Noen stemmer, mens andre ikke gjør det. Jeg kjenner disse spillerne som nevnes, men jeg får ikke lov til å kommentere spillere som er under kontrakt med andre klubber, sier Bjelanović ifølge den kroatiske nettavisen Slobodna Dalmacija.I tillegg til Jradi, ble han også spurt om Darko Todorovic, som spiller i bosnisk toppserie.
Strømsgodset møtte Hajduk Split i et dobbeltoppgjør til kvalifiseringen til Europa League i 2015. Den da 21 år gamle Jradi kom inn som innbytter i den første kampen og startet returoppgjøret.
Denne sesongen endte Hajduk Split på tredjeplass i den kroatiske toppdivisjonen, syv poeng bak mesterne Dinamo Zagreb.
Jradis høstsesong i 2017 var helt fantastisk, og 24-åringen ga seg ikke før han hadde 17 målpoeng forrige sesong. I 2016 har det gått tråere for ham, som står uten målpoeng på hele sesongen.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43