– Det er mulig at de tar igjen Brann, men Rosenborg kommer de ikke til å ta igjen. Men i 2019 da kan det skje ting i Molde fotballklubb, sier Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth om Moldes medaljesjanser.
Mens Rosenborg og Brann svikter i toppen med en uavgjort og ett tap hver på de siste to kampene, har Molde nå fire strake seiere. De ligger på bronseplass, kun tre poeng under Brann på andreplass.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær har kontrakt med klubben ut sommeren 2019. Eurosports Asbjørn Myhre mener den gode prestasjonen denne sesongen bør være en god grunn til at han fortsetter som trener.
– Han må se at her er de kanskje i gang med å bygge et nytt mesterlag med utrolig mange spennende typer, om han får beholde de. Dette burde jo være det han trenger for å ha lyst å fortsette i Molde, sier Myhre.

Bosmann-situasjonen i Molde

Isak Ssewankambo, Mattias Mostrøm, Petter Strand, Pawel Cibicki og Mathias Eriksen Ranmark er de som har en kontrakt som går ut etter året.
– Spørsmålet der er vel først og fremst Mostrøm og Cibicki, de andre tror jeg fort de lar gå, sier Gauseth om bosmann-spillerne.
Han trekker også frem Fredrik Aursnes, Eirik Hestad, Etzaz Hussain og Andreas Linde som mulige salgskandidater, som har kontrakt ut 2019.
– De må forlenges med. Hele hurven der, de er kjempe viktig. Hussain har vi aldri sett så god, i tillegg har Babacar Sarr hatt en veldig god sesong. Han har kontrakt ut 2019 og skal klubben få betalt for han så må de selge i januar. Gabrielsen har vært linket til MLS, skjer det noe der, det er et spørsmålstegn, sier Gauseth, før han konkluderer med:
– Totalen her er at dette må jo trigge Ole Gunnar, tenker jeg. Dette må jo være kjempespennende å jobbe med. Dette laget som er så godt nå, tenk hvordan det kan bli neste år.
Neste kamp for Molde er mot Sarpsborg 08 lørdag 20. oktober kl. 15.30. Kampen kan du se på Eurosport Player og MAX.
Se denne ukens Eliteserie-podcast her:
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56