• Se Rosenborg - Sarpsborg 08 søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Rosenborg vet foreløpig ikke når trioen Nicklas Bendtner, Pål André Helland og Samuel Adegbenro er tilbake på banen.
Trolig er de kun uker unna spill i RBK-drakten igjen, men på grunn av det tette kampprogrammet kan det også ta noe lengre tid før de bli klare, skriver Adressavisen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Per nå er alle tre noen uker unna. Helland og Adegbenro er litt lenger framme i løypa enn Bendtner, men det handler blant annet om at skaden til Bendtner er ferskere, medisinsk koordinator i RBK Haakon Schwabe til avisen.
Før kampen mot Brann 27. oktober skal Rosenborg spille sju kamper. Et uhyre tett program. Det betyr at de trolig må jobbe litt annerledes for å få trioen spilleklar igjen.
– Det er vanskelig å være mer spesifikk, og vi må nesten ta det uke for uke. En av årsakene er det tette kampprogrammet. Hadde vi spilt søndag-søndag, ville vi nok hatt flere økter på store flater i hverdagen. Nå handler det mye om restitusjon og rolletrening inn mot stadig nye kamper, og da får vi ikke testet gutta på samme måte som «vanlig», fortsetter Schwabe.
Bendtner pådro seg en skade i låret borte mot Shkendija i playoff til Europa League. Det var kun dager etter at Pål André Helland gikk gråtende av Lerkendal-matten med muskelskade. Samuel Adegbenro har kun to kamper fra start i Eliteserien i år og har vært ute stort sett hele sesongen. Først mistet han hele vårsesongen på grunn av en ankelskade før samme skade gjorde at han måtte operere på nytt i sommer.
  • Se Rosenborg - Sarpsborg 08 søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne ukens podcast?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53