Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette blir Solskjærs stedfortreder i Molde

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 19/12/2018 klokken 13:08 GMT+1

Erling Moe skal styre Molde-skuta frem til sommeren.

Erling Moe

Foto: Scanpix

Onsdag ble det klart at Ole Gunnar Solskjær tar over som vikarierende manager i Manchester United ut sesongen. Nå er hans stedfortreder i Molde klar, i Erling Moe.
Det bekrefter klubben i en pressemelding, som innledes slik:
"Ole Gunnar vil ta over med umiddelbar virkning og Erling Moe vil i denne perioden være hovedtrener for Molde FK. At Manchester United forespør Molde FK om å låne manager er jo i seg selv en begivenhet, og ikke minst en tillitserklæring til både Ole Gunnar og Molde FK. Vi er positive til å låne ut Ole Gunnar, vi ønsker både han og klubben suksess. Dette er en stor anledning for Molde FK, vi tror det vil være utviklende og er med på å sette Molde FK ytterligere på fotballkartet."
Moe har over en lengre periode vært Solskjærs assistent. I 2015 fikk han en periode som klubbens hovedtrener etter Tor Ole Skullerud mistet jobben.
Romsdals-klubben omtaler altså avtalen som et lån, slik at planen er at Solskjær returnerer til Molde da Premier League-sesongen er over i mai 2019.
– I fotball vet man aldri hva som kan skje. Det får vi bevis for gang etter gang. Dette er en mulighet jeg måtte ta. Gleder meg enormt til å få lede Manchester United fram til sommeren. Samtidig vil jeg følge nøye med hva som skjer her hjemme. Vi har bygd sten for sten og avslutningen av sesongen i år gir oss håp om nok en god sesong. Erling, Trond og Per Magne kommer til å gjøre en meget jobb mens jeg er borte. Samtidig vil jeg takke klubben, og Kjell Inge og Bjørn Rune for nok en gang å ønske meg lykke til i verdens største klubb, sier Ole Gunnar Solskjær i pressemeldingen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame