Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er forskjellen på årets Brann-lag kontra tidligere sesonger: – Det er ulikt Brann

Espen Solly

Oppdatert 06/04/2018 klokken 10:48 GMT+2

Brann har åpnet sesongen bra, og imponerte på bortebane mot Strømsgodset. Der gjorde de noe som er ulikt Brann på bortebane.

Lars Arne Nilsen

Foto: Eurosport

Brann åpnet sesongen med en trygg 2-0 seier mot Bodø/Glimt hjemme på Brann stadion før de gikk i strupen på Strømsgodset i Drammen neste runde. Kampen mot Strømsgodset endte 1-1, men måten Brann angrep hjemmelaget på er nytt av året.
– Det er ulikt Brann. De har jo spilt for ett poeng på bortebane og har vært veldig forsiktige, men dette er veien man må gå for å utvikle en klubb, da må man ta nye steg. Når de går ut sånn som de gjorde i Drammen, så er det et tegn på at du har lyst til å flytte grensene dine, sier Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal i vår nye Eliteserie-podcast med Rekdal.
Saken fortsetter under videovinduet.

Sterkere mentalt

Brann scorte et merkelig selvmål etter et feilplassert tilbakespill fra Bismar Acosta etter 77 minutter mot Strømsgodset. Bergenserne fortsatte presset mot hjemmelagets mål og fikk til slutt satt inn utlikningen to minutter før full tid.
– Nå scorte jo Brann i sluttminuttene, I fjor så slapp de inn mål på overtid og i sluttminuttene og kastet vekk en hel bråte med poeng på det. Det mentale med det at nå ligger vi under, men vi er i stand til å utlikne. Normalt hadde Brann knekt sammen i gamle dager etter det målet de ga bort. Den mentale styrken er tydeligvis bedre nå, sier Rekdal.
I Branns tredje seriekamp for sesongen møter de Kristiansund på Brann stadion. Det samme oppgjøret i fjor endte overraskende 4-0 til det nyopprykkede bortelaget. Kampen kan du se på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag klokken 18:00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame