Brann åpnet sesongen med en trygg 2-0 seier mot Bodø/Glimt hjemme på Brann stadion før de gikk i strupen på Strømsgodset i Drammen neste runde. Kampen mot Strømsgodset endte 1-1, men måten Brann angrep hjemmelaget på er nytt av året.
– Det er ulikt Brann. De har jo spilt for ett poeng på bortebane og har vært veldig forsiktige, men dette er veien man må gå for å utvikle en klubb, da må man ta nye steg. Når de går ut sånn som de gjorde i Drammen, så er det et tegn på at du har lyst til å flytte grensene dine, sier Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal i vår nye Eliteserie-podcast med Rekdal.
Saken fortsetter under videovinduet.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55

Sterkere mentalt

Brann scorte et merkelig selvmål etter et feilplassert tilbakespill fra Bismar Acosta etter 77 minutter mot Strømsgodset. Bergenserne fortsatte presset mot hjemmelagets mål og fikk til slutt satt inn utlikningen to minutter før full tid.
– Nå scorte jo Brann i sluttminuttene, I fjor så slapp de inn mål på overtid og i sluttminuttene og kastet vekk en hel bråte med poeng på det. Det mentale med det at nå ligger vi under, men vi er i stand til å utlikne. Normalt hadde Brann knekt sammen i gamle dager etter det målet de ga bort. Den mentale styrken er tydeligvis bedre nå, sier Rekdal.
I Branns tredje seriekamp for sesongen møter de Kristiansund på Brann stadion. Det samme oppgjøret i fjor endte overraskende 4-0 til det nyopprykkede bortelaget. Kampen kan du se på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag klokken 18:00.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31