• Se Brann - Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO/BERGEN (Eurosport.no):
– Jeg tror det vil bli enkelt å spille med ham, sier Daouda Bamba til Eurosport.no.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Tonen er god mellom Branns nye spisskjøp og Gilbert Koomson i sofaen på Brann Stadion. Sammen fleiper de og flirer av hverandre. De to kjente hverandre litt fra før, men etter kun noen dager ser de to ut til å være bestevenner allerede.
Se video. Saken fortsetter under videoen:

– Han er en kvalitetsspiller

Mot Sarpsborg 08 kan de to fort finne tonen også på banen om trener Lars Arne Nilsen velger å gi Bamba tillit fra start. Åttemillionersmannen gleder seg til å spille sammen med Koomson.
– Han er en kvalitetsspiller. Han er rask, scorer mål og gir assist, sier Bamba, som tror de kan bli en farlig duo sammen:
– Jeg trenger bare å forstå måten han spiller. Jeg tror det vil bli enkelt og at jeg kan bli en mye bedre spiller, siden han har utrolig mange kvaliteter som fotballspiller. Jeg ser veldig frem til å spille med ham med kombinasjoner og slikt, sier Bamba.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Koomson er glad for å ha Bamba på plass i Bergen og beskriver overgangen med denne metaforen.
– Brann er som en vakker kvinne. Og alle vakre kvinner liker kjekke menn. Skjønner du? Brann er kresen. De henter ikke noen bare for å gjøre. Alle forventer at Brann skal være i toppen. Derfor ønsker man seg noe spesielt. Som en diamant. Det er derfor de hentet ham hit, sier Koomson.
Sett den siste episoden av Emil i Eliteserien? Saken fortsetter under videoen:

– Har hørt at han er gal i garderoben

Bamba gleder seg til at Koomson skal vise ham Bergen. Vingen blir en viktig brikke for at spissen skal finne seg til rette mellom de syv fjell.
– Jeg har hørt at han er gal i garderoben og jeg så en video på Instagram. Alle vet at han er en kul fyr og morsom. Da jeg visste at Brann var aktuelt gikk jeg rett på Instagram-kontoen hans. Jeg prøvde å snakke med ham, siden jeg visste at jeg skulle komme. Da visste jeg at det kom til å bli morsomt.
– Så du snakket med ham før du signerte?
– Alt gikk så fort at jeg fikk ikke tid til å prate med ham. Men vi kjenner hverandre. Vi var ikke så nære venner, men mer bekjente. Da jeg kom snakket vi sammen. Alle som kjenner ham vet at han er en morsom fyr både på og utenfor banen. Jeg er allerede glad for at han er her,
– Han er en viktig person for at du skal finne deg til rette?
– Ja, han gjør at alt blir lettere. Alle i laget hjelper meg selvsagt, men han hjelper meg inn i laget.
  • Se Brann - Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett Bernt besøker Reka?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37