Populære sporter
All sport
Vis alt

Patrick Berg snakker ut: – Det har vært litt spesielt

Oppdatert 08/07/2018 klokken 21:08 GMT+2

Bodø/Glimts Patrick Berg snakker ut om beslutningen å forlate klubben.

Patrick Berg

Foto: Scanpix

BODØ/OSLO (Eurosport.no): For nøyaktig en uke siden ble det klart at Bodø/Glimt-talentet Patrick Berg (20) ikke ønsker å forlenge med klubben.'
Med en far ved navn Ørjan og onkel ved navn Arild har det skapt stort engasjement rundt klubben.
Søndag kveld var hovedpersonen selv delaktig da bodøværingene stoppet serieleder Brann på hjemmebane. Midtbanespilleren fikk de siste drøye ti minuttene etter at Kristian Fardahl Opseth hadde utlignet til 2-2 et kvarter tidligere.
Overfor Eurosport innrømmer 20-åringen at det har vært en spesiell oppladning til kampen.
– Det har vært litt spesielt, det skal jeg innrømme, men jeg har klart å holde det ute, ha en normal treningsuke og forberedt meg til kampen, sier han.
Høydepunkter: Glimt stoppet Brann (artikkelen fortsetter under):
picture

Opseth reddet poeng mot Brann

Selv om han mener han har klart å stenge det meste ute, innrømmer han at han har lagt merke til engasjementet rundt ham selv og klubben.
– Det har vært mye skriverier i aviser og på nettet, men ikke så mye direkte til meg så jeg har klart å lukke det greit ute, sier han.
– Hvordan var det å ta avgjørelsen om ikke å være her lenger?
– Det var en veldig vanskelig beslutning, det er noe jeg har tenkt på lenge. Til slutt må man må tenke på seg selv, og det føler jeg at jeg har gjort i den her situasjonen. Jeg trenger et nytt miljø, så det var det jeg tenkte på, forklarer han.
Unggutten blir i utgangspunktet med klubben ut sesongen før veien går videre. Hvor den går, har han ennå ikke bestemt seg for.
– Det er vanskelig å si, det har ikke vært noe konkret enda så vi må se hva som skjer, sier han.
Tidligere i uken uttalte daglig leder i Glimt at klubben fortsatt har et håp om å beholde Berg.
– Vi som klubb ønsker å ha Patrick med oss videre. For oss er det viktig å ta med unge spillere inn i sin beste alder, som er når de runder 22-23 år. Vi er lei oss for at han har gitt signaler nå om at han vil videre, men vi håper han kan komme tilbake til oss å spille en gang hvis det skulle bli aktuelt, sa Thomassen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame