• Se Bodø/Glimt - Stabæk søndag 28. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
BEKKESTUA/OSLO (Eurosport.no):
– Vi må dra for å vinne, for det begynner å brenne under føttene våre og jeg tror også at vi har et godt nok mannskap til å klare det, sier Stabæks Vadim Demidov om søndagens kamp mot Bodø/Glimt.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17 TIMER SIDEN
Med fire kamper igjen ligger Stabæk på direkte nedrykksplass med to poeng opp til Strømsgodset på kvalikplass. Stabæk-spilleren vet at de siste kampene blir viktige.
– Det begynner å bli dramatisk, så vi har ikke noe annet valg enn å gå for å vinne i Bodø, sier han til Eurosport.no.
– Det eneste vi kan tenke på er seier eller tap, for oss gjelder bare seiere fremover og det må begynne på søndag, legger han til.
Med to tap og en uavgjort på de tre siste kampene og totalt 24 poeng, innrømmer Stabæk-trener, Henning Berg at han hadde trodd at de skulle ligge lenger oppe på tabellen så langt ut i sesongen.
– Normalt sett så har man mye mer poeng i de siste tre kampene enn det vi har fått, så vi kunne egentlig hatt seks-sju poeng til på de tre siste kampene og da vet vi selv hvor vi hadde vært på tabellene i forhold til hvor vi er nå, sier han.

Optimistisk

I de neste fire kampene møter Stabæk Bodø/Glimt borte, Kristiansund hjemme, Odd borte og avslutter med Strømsgodset hjemme. Selv om Stabæk får det tøft i de siste kampene er Ohi Omoijuanfo optimistisk.
– Vi skjønner det at i den situasjonen vi er i så hjelper det ikke å deppe, vi må holde positiviteten og humøret oppe. Det er da vi er best og det er da vi presterer, sier Ohi.
Han har tidligere sagt til Eurosport.no at han tror lagkamerat Franck Boli kan ta toppscorerplassen. Nå kan det se ut som om han får rett. Boli har scoret 15 mål og ligger ett mål foran Strømsgodsets Marcus Pedersen.
Han synes det er merkelig hvis laget med toppscoreren skal rykke ned.
– Når man har toppscoreren så skal man nesten kjempe om medalje. Men det er litt andre ting som har gjort at vi ikke helt har klart det. Defensivt så har vi ikke sett så bra ut som et lag, men vi har kommet oss veldig mye siden starten av sesongen. Vi tapte veldig mye poeng på starten, hvor vi slapp inn altfor mange enkle mål, sier han.
– Vi kommer oss og vi gjør en solid prestasjon mot Brann. Vi har egentlig hatt tre gode kamper, mot Brann, Vålerenga og Lillestrøm, men vi har ikke klart å holde det helt ut, det må vi bare finne ut av, legger han til.
Han mener de må vinne neste kamp, hvis ikke blir det en lang vei opp.
– Det er opp til oss selv, og det er det beste at det ikke er opp til alle andre. Hvis vi vinner de siste så klarere vi oss, sier han.
Neste kamp for Stabæk er mot Bodø/Glimt søndag 28. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14