Scanpix

Derfor strandet Keitas overgang til Eliteserien

Amerikansk regelverk stoppet Keita-overgangen

11/09/2018 15:03Oppdatert 12/09/2018 13:51

Eurosport.no fikk mandag opplyst at Muhamed Keita (28) skulle returnere til Strømsgodset. Klubben bekrefter nå at opplysningene stemte, men at det gikk galt på målstreken.

DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no): Strømsgodset og Muhammed Keita hadde sett for seg at overgangen skulle gå gjennom mandag ettermiddag.

Den tidligere New York Red Bulls-spilleren bekreftet til Eurosport.no at han forventet at noe ville skje, men ville ikke si hvilken klubb det gjaldt.

Derfor gikk det galt

Tirsdag bekrefter Keita overfor Eurosport.no at ting ikke gikk som planlagt.

– På grunn av noen regler i USA så gikk det ikke. Vi hadde ordnet alt med papirer og alt. Jeg var klar og klubben var klar. Red Bulls var det heller ikke noe problem med, men det var noe i systemet der borte, sier Keita, som forteller at han skal fortsette å trene med Godset fremover.

– Vi var enige med New York Red Bulls og Major League Soccer (MLS), men på grunn av en teknisk sak ble det ikke noe av, sier Flo til avisen.

Norges Fotballforbund ønsker ikke å kommentere overgangen.

– På generelt grunnlag uttaler ikke NFF seg om potensielle overganger. Det må aktørene gjøre, altså klubb og spiller, NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik til Eurosport.no.

0
0