SANDEFJORD (Eurosport.no):
– Det var utrolig spennende. Det har vært tøft, det er den andre kampen vår på fire dager, andre bortekampen og faktisk. Så det var deilig å få med seg tre poeng, sier Lars Arne Nilsen etter å ha sett laget sitt slå Sandefjord 1-0.
FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59

«Gullet ska hem»

Med disse tre poengene er Bergens-laget oppe i 19 poeng, fem poeng mer enn Rosenborg, som klatret til andreplass på tabellen.
Brann er fremdeles ubeseiret etter syv runder og står kun med et uavgjortresultat. På tribunene synger Brann-fansen at «gullet ska hem», men Brann-treneren lar seg ikke rive med av den grunn.
– Før eller senere skal gullet hjem, men vi har akkurat begynt. Vi koser oss uansett veldig med der vi ligger, da har vi ikke noe voldsomt press, det er heller de som ligger bak som har presset på seg som skal ha det gullet. Vi skal også det, men vi får se når, sier Nilsen til Eurosport.

– Rykker ned med 19 poeng

Under søndagens sjansefattige kamp i Sandefjord fikk han se at innbytter Peter Orry Larsen sikret seieren etter 50 minutter. Men selv om Brann-treneren har flere kort å spille på, har han ingen planer om å spille dem på noen spektakulær måte.
– Vi er kjedelige og sier at vi skal ta en kamp av gangen. Vi koser oss med de gode resultatene vi har også får det bare gå som det går.
– Når kan vi få et annet svar fra deg?
Tja, vi har spilt syv kamper og vi skal spille 30. Vi rykker ned med 19 poeng, så jeg tror ikke vi skal snakke om gull ennå.
At Brann-treneren har beina så godt plantet på bakken, høster ros av Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen.
– Den soliditeten i dette Brannlaget klarer Lars Arne Nilsen å beskrive med ord når han sier at de rykker ned med 19 poeng. Det gjør Brann og alle andre lag, men så leder de nå og har sluppet inn to mål og ikke tapt en eneste kamp som eneste lag i Eliteserien. Det er solid, sier Eriksen.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55