Vålerenga bekrefter på egen hjemmeside at kantspiller Dønnum hentes hjem igjen for høstsesongen.
– Aron har hatt et godt opphold og en fin utvikling både offensivt og defensivt. HamKam, med spesielt trener Kevin Knappen i spissen, har gjort en god jobb og vi får en bedre spiller tilbake enn han som dro. Sånn sett ble dette utlånet godt for alle parter, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til hjemmesiden.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Vi gleder oss til å få en sulten Aron tilbake i treningsgruppen, og så blir det opp til ham selv å gjøre seg fortjent til spilletid i Eliteserien etter hvert, fortsetter Ingebrigtsen.

Vurderte å hente inn en ny spiller

I forrige uke ble det klart at Simen Juklerød fortsetter karrieren i Royal Antwerp. VIF var klar på at en ekstra spiller måtte på plass.
– Vi ønsker i utgangspunktet dobbel dekning i hver posisjon, og er slikt sett én mann for lite nå. Ser man på stallsammensetningen så kan det være at vi må ha en mann inn, sa Ingebrigtsen til Eurosport.no i forrige uke.
Videre fortalte han at de enten ville hente en ny spiller, eventuelt å hente Dønnum hjem igjen.
Kantspilleren trente med Ronny Deilas mannskap før VIF tok ferie, og er naturligvis også på plass når spillerne møtes igjen mandag ettermiddag.
Trolig får Dønnum vist seg frem allerede på lørdag. Da tar Vålerenga imot sensasjonslaget Ranheim til treningskamp på Intility Arena.
Vålerengas neste kamp i Eliteserien er hjemme mot Sandefjord 5. august. Kampen vises på Eurosport Player.
Sett denne?
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09