• Se Strømsgodset - Stabæk søndag 11. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
OSLO/NADDERUD (Eurosport.no): Onsdag var han tilbake i manesjen i Eliteserien. Vadim Demidov skal spille de to neste sesongene for Stabæk i Eliteserien.
Fremtiden ser lys ut etter et mislykket opphold i Minnesota United i MSL. Demidov utelukker heller ikke en trenerkarriere i fremtiden etter erfaringene han har fått fra å spille i land som Spania, Tyskland og Russland.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52

– Har vært litt kjedelig i Eliteserien

31-åringen åpner for å avslutte karrieren i klubben og skal ha en mentorrolle for de unge spillerne i klubben. Kanskje vil han råde spillerne i Stabæk til å by mer på seg selv.
– Alle spillertyper er ulike, men det er ikke noe problem for meg å sette litt press på meg selv og skape litt blest. Det handler mer om å si det man mener. Er Eliteserie-starten for tidlig, så er den for tidlig. Da er det bare å si det. De mest logiske tingene er bare å slå fast.
Demidov selv har tidligere markert seg som en fritalende person. Nå vil han igjen være med på å sette litt farge på Eliteserien og være en profil både på og utenfor banen.
– Jeg kommer alltid til å være ærlig. Det er viktig med profiler som sier i fra. Det er litt av det i Eliteserien. Det er mange unggutter som er litt for snille. Det handler om å tørre å gi litt av seg selv, sette litt press på seg selv og si hva man mener. Det er veldig viktig og skal norsk fotball utvikle seg trenger vi alle typene. Vi trenger klovnene og vi trenger de staute typene som alltid er på sykkelen i trimrommet. Vi trenger alle sammen og det har kanskje vært litt kjedelig i Eliteserien i det siste, sier 31-åringen.
– Det husker jeg fra tiden min i Bergen også, at folk var overrasket over hvor ærlige man kunne være. Det er bare å si det som det er. Jeg kommer alltid til å si mine meninger. Det gjør jeg uansett om det blir en stor sak ut av det. Det bryr ikke meg så mye om jeg vet jeg kan stå inne for det i etterkant.
Saken fortsetter under videoen:

Utelukker spill på landslaget

Og press er han ikke redd for å legge på sine skuldre. Demidov mener at han kan bli en av Eliteseriens beste spillere og påpeker at det ikke er lenge siden han var med på å lede Brann til sølv etter nedrykket med samme klubb.
– Jeg kan jo det. Det er et halvannet år siden jeg tok sølv i Eliteserien og følte det gikk bra. Vi slapp inn få mål. Det er ikke så lenge siden. Det er opp til meg selv, formen min og hvordan det går med laget. Man kan si hva man vil, men man kommer ikke til de klubbene med å være dårlig, sier Demidov.
31-åringen utelukker imidlertid spill på landslaget om han finner formen. Midtstopperen vil kun konsentrere seg om Stabæk og mener Norge bør heller satse på de unge talentene.
– Jeg føler at jeg er i en alder og en tilstand der jeg føler at jeg har gjort mitt på landslaget. Jeg husker fra jeg var yngre og ville ha sjansen var det noen som stod i veien for det. Det kommer jeg aldri til å gjøre. Nå føler jeg at Norge er på gang med noen fantastiske talenter. De er godt besatt på stopperplass. De må dyrke de talentene istedenfor å dra inn 31-åringer som meg, forteller Demidov.
  • Se Strømsgodset - Stabæk søndag 11. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55