Strømsgodset - Sandefjord 2-0
DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
– Ronny Lian var en god kompis som var med meg frem til jeg var 19 år. Da forsvant han ut av verden. Jeg vil dele alt jeg oppnår i fotballen med ham, sier Pellegrino til Eurosport etter kampen.

– Fortjener all hyllest

Lian var angrepsspillerens trener og venn mens han spilte i Åskollen FK, helt til treneren gikk bort i 2009. Lian var en kjent fotballpersonlighet i Drammens-området.
– Jeg har trent mye sammen med Ronny for å komme meg til Godset. Dessverre måtte jeg komme hit alene uten ham, sier den offensive Godset-spilleren, og legger til:
– Han fortjener all hyllest.

Ønsker mer spilletid

Pellegrino har måttet finne seg i å sitte mye på benken etter overgangen fra Mjøndalen til Strømsgodset før sesongen. Etter innhopp og scoring mot Sandefjord søndag føler han seg nære en plass i startoppstillingen.
– Nå har jeg vært god over en periode og håper å få starte snart. Sånn som jeg gjør på det målet øver jeg ofte på i trening, men det er deilig å få til i kamp også, sier 27-åringen.

– Selvsagt blir det snakk

Det var seks kamper siden Strømsgodset tok sin siste seier. Marcus Pedersen scoret 1-0-målet, og etter kampen la han ikke skjul på viktigheten av de tre poengene.
– Dette var veldig viktig. Det var et bunnoppgjør, og vi var nødt til å vinne den, sier Pedersen.
Han har merket presset de siste ukene, etter en svak Godset-periode.
– Det er normalt med snakk og skriverier fordi vi ikke skal ligge på 12.- og 13.-plass. Selvsagt blir det murring og snakk, men da er det bare å holde holdet kaldt og gi faen, sier Pedersen.
Se sammendrag fra kampen her!

Strømsgodset slo tilbake mot Sandefjord

Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59