Morten Gamst Pedersen var ikke nevneverdig imponert over FK Haugesund etter at hans Tromsø tapte 0-1 borte mot laget fra Rogaland i Eliteserien søndag.
– De parkerte bussen i tre ledd. Den siste halvtimen var de vel ikke på banehalvdelen vår. Vi prøver å spille fotball og spilte dem egentlig helt ut i annen omgang, men dessverre fikk vi ikke den siste sjansen til å sette ballen i mål, sa midtbanespilleren til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02

Antonsens-selvmål

Kent-Are Antonsens selvmål etter 30 minutter gjorde at FKH-mannskapet reiste seg etter 1-2-tapet hjemme mot Rosenborg sist.
Frederik Gytkjær kom fri inne i Tromsø-feltet etter 30 minutter, og sendte ballen på tvers i feltet. Antonsen kom løpende mot eget mål og klarte ikke å stokke beina da han kom inn i ballbanen.
23-åringen var nær ved å revansjere seg etter 80 minutter da han fikk sjansen på volley, men forsøket forsvant over mål, og Tromsø-trener Simo Valakari måtte notere sesongens femte serietap.
Saken fortsetter under videoen:

Selvmål sikret tre Haugesund-poeng

Haugesund lå dypt

Kampen vil ikke gå inn i historiebøkene hva angår offensiv sjarmfotball og sjansebonanza, men Tromsø overtok initiativet mot slutten av kampen og jaktet utligning.
Haugesund-laget lå dypt i den andre omgangen, men fikk med seg alle de tre poengene uten å være særlig interessert i å angripe.
Valakaris mannskap, som imponerte med 3-0-seier mot Vålerenga i forrige serierunde, maktet ikke å skape det helt store og klarte aldri å sette inn 1-1-scoringen.
Resultatet gjør at Haugesund klatret til fjerdeplass med 21 poeng, mens Tromsø er på 8.-plass fire poeng bak.
(©NTB)
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01