– Jeg synes de ser tam ut. Nå ble det ekstra tydelig uten Rashani som har stått bak mesteparten av målene deres, men jeg synes de så veldig tam ut. Espen Ruud dunket inn et herlig frispark der, men bortsett fra det så synes jeg det så litt sånn skummelt ut, går det an å si det?, sier Eliteserie-ekspert Christian Gauseth om Odd-kampen mot Bodø/Glimt.
Odd ligger på en tiendeplass i Eliteserien etter 19 serierunder og har spilt uavgjort de siste tre kampene.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Odd har vært et topplag i mange år og de har hatt et spillsystem som har fungert, de har hatt spillere som har vært høy kvalitet på, men nå aner jeg et lite skifte. De er ikke lenger et topplag, sier Gauseth i denne ukens Eliteserie-podcast.
Se hele Eliteserie-podcasten her (saken fortsetter under videoen):

Spissplassen

I sommervinduet forsvant både Thomas Grøgaard og John Kitolano, i tillegg til at Viljar Myhra går til Strømsgodset etter sesongen.
– Det er de som har vært bærebjelkene der. Og Oliver Occean som har gått til Mjøndalen, han skulle de ikke ha lenger, sier Gauseth.
I tillegg påpeker han at spissplassen i Odd har vært en utfordring.
– Børven har ikke fått det til, og de har hentet inn Birk Risa som har spilt venstreback og litt forskjellig. Det er unge, spennende spillere dette her, men hvis man tar bort Rashani, hvem er det som kan skape noe på dette laget her? Hvor er han jevne spilleren som kan levere ved siden av Rashani? Jeg ser det ikke, sier Mjøndalen-spilleren.
Eurosports Asbjørn Myhre mener det kan ta litt tid.
– Det er ikke noe tvil om hvordan Fagermo ønsker å spille, men når han har vært gjennom det skiftet der og fått inn en del unge spillere, så kan det ta litt tid. Jeg synes de var tamme på Aspmyra, men de var veldig fornøyd med ett poeng, sier Myhre.
Odd har nå spilt fire kamper på rad uten å ha tapt. Neste kamp er mot Start mandag 27. august kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og MAX.
Sett denne?
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56