Dårlig skadenytt for Rosenborgs nøkkelspiller

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 17/05/2018 klokken 16:00 GMT+2

Rosenborg må klare seg uten Samuel Adegbenro lenger enn først ventet.

Samuel Adegbenro

Foto: Scanpix

Det skriver Adresseavisen torsdag.
Angrepsspilleren gikk ned for telling i treningskampen mot Ranheim 28. mars, og har siden den tid slitt med en ankelskade. Klubbens medisinske koordinator, Haakon Schwabe, informerte etter kampen den gang at nigerianeren kom til å være ute i seks uker.
– Foreløpige prognoser viser at det vil ta seks uker før Samuel er tilbake på banen, sa Schwabe til klubbens hjemmeside etter treningskampen.
Nå har det gått over syv uker, og Adegbenro har ennå ikke kommet i gang på treningsfeltet sammen med resten av laget.
Til Adressa sier 22-åringen at han ikke vet nøyaktig når han vil være tilbake på banen, men at han fremdeles er et stykke unna.
– Jeg er usikker på hvor lenge jeg blir ute, men kanskje går det to-tre uker før jeg kan trene med laget igjen. Forhåpentligvis er jeg tilbake på banen etter VM-pausen, sier Samuel Adegbenro til avisen.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport.no å komme i kontakt med medisinsk koordinator Schwabe torsdag.
VM-pausen i Eliteserien er over 6. august. Det kan altså bety på at vingspilleren mister ytterligere to måneder før han aksler Roseborg-drakten igjen.
Så langt har han gått glipp av syv seriekamper i tillegg til Mesterfinalen mot Lillestrøm 26. april. Rosenborg har slitt med å score mål store deler av 2018-sesongen.
Torsdag gikk han i 17. mai-toget med resten av Rosenborg-troppen. På fotballens festdag onsdag banket trønderne Lillestrøm 3-0 hjemme på et fullsatt Lerkendal, blant annet etter et flott mål av Nicklas Bendtner.
Se sammendrag fra Rosenborg - Lillestrøm her!
picture

Nydelig Bendtner-mål i komfortabel seier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame